Annoncørbetalt indhold

Kæmpe Markedsfest 2015

Så er det tiden du køber billet til den STORE markedsfest på Ørbæk Marked.

Lørdag den 11. juli kl. 19.00, i det store Markedstelt starter den vildeste 80'-fest. Du kan sikre dig en plads med bordreservation, musik, dans, underholdning og stort flot ta' selv bord, med forret og buffet for en pris á kr. 150,00

Annonce

Billetterne købes på:

Ørbæk Markeds hjemmeside, på telefon 65331875 eller hos Madværkstedet i den gamle "Ørbæk kro" i åbningstiden.

Se mere: http://orbek-marked.dk/det-sker/markedsfesten-2015/

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.