Annonce
Langeland

Julestue og bazar i Tranekær Slotsby

Andelsforening Bøtik inviterer til julestue og bazar i Tranekær. Privatfoto

Tranekær: I weekenden den 14. og 15. december kan man opleve julestue og bazar i den gamle gartnerbolig i Slotsgade 93 lige overfor Tranekær Slot. Begge dage er der åbent i tidsrummet kl. 13-17.

Det er Andelsforening Bøtik, der som arrangør byder velkommen til to dage med mulighed for at købe de sidste julegaver fra blandt andet Blomsterværkstedet i Rudkøbing, Grevindens Kirsebærvin og Biavlernes gode honning. Der er også et bord med udvalgte sponsorgaver fra Rudkøbing og Tranekær, hvor gavens beløb går ubeskåret til Tickon Parken.

I den kunstneriske afdeling kan børnene udfolde sig med tegneartikler og skabe deres egen lille juleudstilling.

Trine fra Sukkerfabrikken disker op med hjemmelavede flæskestegssandwich, vegetarburger og børnepizza samt julegodter, varme og kolde drikke.

Og allerede fredag den 13. december kl. 14-18 kan man komme forbi og hente sit Normannsgran juletræ fra Tranekær Gods. /exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Ærø

'Et par tusinde kroner': Folkemødet underdrev ø-coasters udgifter til havneleje

Annonce