Annoncørbetalt indhold

Julemarked i Tobaksgaarden

I disse dage omdeles omkring 28.000 Jule-aviser husstandene på Vestfyn, Middelfart og sydlige del af Odense! Avisen omhandler det store Julemarked som finder sted i weekenden på Tobaksgaarden i Assens.

Som det fremgår af avisen er der tale om et julemarked i weekenden 24. + 25. november – begge dage kl. 12-18 med 40 deltagende stande og masser af underholdning: Gode filmforestillinger, stand up Cafe med Thomas Wivel, Lørdagsjazz med Tobaksgaardens Jazzband, koncert med Thomas Buttenschøn, besøg af Jim Lyngvild - og naturligvis besøg af julemanden som uddeler slikposer til børnene.

Også gode smagsoplevelser bliver der nok af: Lige fra grillpølser til whisky – og fra hjemmelavede bolsjer til fiske-hapser og pandekager.

Kort og godt: Der bliver masser af stemning, underholdning, hygge og godter til ganen. Der arbejdes på højtryk med planlægningen – og arrangørerne forventer således at omkring 40 stande vil deltage i begivenheden.
Man er velkommen til at komme forbi Tobaksgaarden og hente en Jule-avis, og endelig kan man også bladre i den elektroniske udgave af avisen her: www.tobaksgaarden.dk/index.php/n/julemarked-assens

Annonce

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.