Annonce
Svendborg

Julekoncert med Vesth og venner

Jess Leary og Peter Vesth sammen med Kristian Rusbjerg. Derudover er Derudover er violinisten og kontrabassisten Steffan Sørensen samt countryguitaristen Jens Varmløse med til at binde koncerten sammen. PR-foto
Peter Vesth er på juleturne, og vejen lægges forbi Borgerforeningen Kulturhus Svendborg, hvor også den amerikanske sangerinde Jess Leary er med.
Annonce

SVENDBORG: Peter Vesth har igen i år samlet et nyt og spændende hold af musikere til sin juleturné. Og på rejseplanen er også Borgerforeningen Kulturhus Svendborg, hvor Vesth sammen med sine venner går på scenen den 7. december klokken 14.

Traditionen tro har Peter Vesth sin faste makker Kristian Rusbjerg på harmonika ved sin side, men denne gang bliver det krydret med den dygtige sangerinde og sangskriver Jess Leary fra Nashville USA. Det er tredje gang, hun gæster juleturnéen, og i år bringer hun julemusikken fra USA, samt flere af de mange julesange, hun har skrevet sammen Peter Vesth, med sig.

Jess Leary har slået sig fast som en af de populære sangskrivere i Nashville og har haft flere kæmpesucceser med musik og tekst til nogle af de helst store kunstnere i USA som for eksempel Blake Shjeldon.

Peter Vesth mødte Jess Leary på en sangskrivertur til USA, hvor de hurtigt klikkede sammen og siden har skrevet musik og indspillet adskillige CD’er sammen.

Derudover er den dygtige violinist og kontrabassist Steffan Sørensen samt den eminente countryguitarist Jens Varmløse med til at binde hele koncerten sammen.

Peter Vesth har blandt andet modtaget prisen som årets mandlige danske sanger ved Dansktop Prisen 2016 og fungerede som mentor i år ved selv samme arrangement for sangerinden Joanne Reinholdt.

Koncerten i Borgerforeningen bliver en blanding af danske og amerikanske juleklassikere såsom ”Winter Wonderland”, ”Nissernes Vagtparade”, ”let it snow” og mange flere. De vil blive krydret med Peter Vesth juleklassikere som ”Julemusen Julius”, ”Veras Vinterven” og ”Et lille lys”.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Uheld i nødspor på Fynske Motorvej

Annonce