Annonce
Svendborg

Julekoncert med Trine Gadeberg i Gudme Kirke

Trine Gadebjerg er solist ved julekoncerten i Gudme Kirke. Pressebillede
Koncerten byder på klassikere som Oh Holy Night, Ave Maria og julesange/salmer som Dejlig er jorden, Glade jul, Lille Messias.
Annonce

Gudme: Søndag 15. december kl. 16 kan man komme til julekoncert med Trine Gadebjerg i Gudme Kirke. Trine Gadeberg akkompagneres ved koncerten af Jørgen Heick og Carl-Aage Eliasson.

Trine Gadebergs liv har været fuld af musik og siden gennembruddet som Maria i "the Sound of Music" på det store friluftsspil i Varde 1992, har der været fuld fart på.

Om det er medvirken i store musicals som solist med landets symfoniorkestre, som revyskuespiller eller som kviknissen Pyt i DR1 Julekalender ”Nissernes Ø” – Trins Gadeberg mestrer det hele.

Noget særligt for Trine Gadeberg er de stemningsfulde koncerter i landets kirker – og især koncerterne til jul.

- Julen har en stor plads i mit hjerte – Jeg elsker julen, julehyggen og hele budskabet om kærlighed og næstekærlighed, siger Trine Gadeberg i en pressemeddelelse forud for koncerten i Gudme Kirke.

Med akkompagnement af Carl-Aage Eliasson, klaver og orge) og Jørgen Heick, trompet, trommer og keyboard, leveres en koncert med en enorm spændvidde i både repertoire og musikalske arrangementer.

Her er klassikere som Oh Holy Night, Ave Maria og julesange/salmer som Dejlig er jorden, Glade jul, Lille Messias, Nu tændes tusind julelys og julen har bragt velsignet bud.

Repertoiret, der også indeholder et par gospelnumre, vil blive bundet sammen af Trine Gadeberg med anekdoter og bemærkninger, der oplyser og oftest bringer et smil frem hos publikum.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg

Mand reddet op af Svendborg Havn

Svendborg For abonnenter

Mekanikeren var selv i tvivl i morges: De færreste ved, hvordan de tænder for tågelygterne

Annonce