Annonce
Faaborg-Midtfyn

Jul hos Rikke Lind Melgaard: Juletræ hentet med veterantoget

Rikke Lind Melgaard. Arkivfoto
Slikmutter, Rikke Lind Melgaard fra Sukkerstangen i Grønnegade, beskriver sig selv som et rigtigt julemenneske.
Annonce

Hvad holder du mest af ved julen?

- Alle traditionerne, hyggen og at holde fri sammen. Det gode er, at vi alle sammen er nogle rigtige jule-mennesker, og derfor kommer vi ofte meget hurtigt i julestemning. Jeg ”må” først pynte op 1. december eller første søndag i advent, hvad der nu kommer først - og så snart jeg ser alt det gamle julepynt, er julestemningen i hus. I år er jo vores første jul i Sukkerstangen, og det bliver spændende, hvilke traditioner vi får der, og jeg glæder mig meget til at julepynte butikken.

Hvilke traditioner er vigtige for dig?

- Vi elsker at se de samme julefilm med ungerne, f.eks. "Alene Hjemme 1". Vi laver en del konfekt, ofte ad flere omgange, da vi også er gode til at spise det, vi laver. Sidste år hentede vi juletræet med veterantoget til Korinth, det er en kommende tradition. Det var rigtig hyggeligt.

Hvad står der på bordet juleaften i din familie?

- Helt klart flæskesteg og medisterpølse - det er ikke til diskussion. Ofte tilbereder vi flæskestegen på Weber-grillen, hvor den får godt med røg, det smager himmelsk. Så lugter hele huset heller ikke af flæskesteg i flere dage. Vi får alt det traditionelle tilbehør, hvide og brunede kartofler, rødkål, sovs og en rødkålssalat (som jeg har lært at lave af min svigermor, og som det kun er os to der spiser, men den er lækker).

Annonce
Annonce
Sport

GOG: Storsejr med panderynker

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg

Lokal redekoordinator om død havørne-familie: - Det er så meningsløst

Svendborg

Forening frygter forgiftning: Tre døde havørne fundet på Tåsinge

Svendborg For abonnenter

Fire døde havørne på Tåsinge: Mulige forgiftninger undrer eksperter

Annonce