Annonce
Navne

Josefine har sagt ja til sin Lasse - Jesper Møller har sagt ja til Rema 1000

Josefine Høgh har sagt ja til Lasse Sjørslev. Bryllupsdato endnu ukendt. Arkivfoto

Det er ganske vist ifølge ugebladet Se & Hør. Josefine Høgh, vært på DR-sporten, datter af målmands-ikonet Lars Høgh og tidligere OB'er og landsholdsspiller i fodbold, har sagt ja til kæresten, også tv-vært på den konkurrerende kanal, Lasse Sjørslev, der har været på knæ.

- Har lige skullet bruge en uge til at forstå det. Det er så stadig ikke lykkedes. Eller se om han trak i land. Hvilket ville være forståeligt ... men den er god nok, siger han. Og det blev et kæmpe: JA for helvede, skriver den kommende brud på Instagram.

Rema 1000 på Svendsagervej i Seden får ny leder efter Per Friis Andersen. Jesper Møller med bopæl i Odense M slipper for køreturen til Rema 1000 i Middelfart og kan om kort tid slippe med de syv km til Seden.

Efter 13 år med købmandsjob langt fra hjemmet bliver det en lettelse for familien, at han nu bliver købmand tæt på sit hjem. Jesper Møller blev for nylig kåret som regionens Mest offensive købmand af Rema 1000-koncernen og kan fremvise konstant fremgang de seneste ni år i Middelfart.

Per Friis Andersen, der har drevet butikken i Seden siden starten for ni år siden, vil prøve noget andet, trappe ned i timer og bruge tid på børnebørnene.

Fire gallerier er gået sammen om kunstmessen Å-udstillingen i Kunstbygningen Filosoffen i Odense, fortæller Per Nielsen fra Galleri Rasmus.

Galerie Moderne Silkeborg, Galerie Wolfsen Aalborg, Galleri NB Viborg og Gallerie Rasmus Odense præsenterer fra fredag den 11. oktober og frem til 20. oktober nogle af deres bedste kunstnere. Blandt flere andre navne som Peter Brandes, Maj Lisa Engelhardt, Michael Kvium, Ole Ahlberg, Camilla West, Rune Christensen, Frank Hollywood, Anne Juul Christophersen, Vilmantas, Nana Rosenørn, Holland Bastrup, Jan Klein, Anders Moseholm, Marianne Christoffersen, Lene Regius, Artigasplanas, Pere Sala, Maria Perello, Andy Warhol, Robert Jacobsen og Wilhelm Freddie.

Der er fernisering fredag fra klokken 15 til 19.

"Hos mor derhjemme" hedder den film, som Jørgen Flindt Pedersen lavede i 1976, og som handler om livet i Kerteminde, som journalisten og filmmageren så på tingenes tilstand dengang.

Mandag den 21. oktober kan man gense filmen i Kerteminde Kino ved et fælles arrangement af Kino og Ældre Sagen. Klokken 10.30 indleder Jacob Dauerhøj, tidligere Kerteminde-borgmester, tilbageblikket, og der er også kage og kaffe, inden filmen starter.

Fruerne er i stuerne på Tidens Samling, Kulturmaskinen i Odense, i efterårsferien, fortæller Ena Paetsch Wiig, nyansat kommunikationsmedarbejder på Tidens Samling.

En tur tilbage i tiden til dengang bedstemor var barn sørger fruerne for, når de i deres tidstypiske dragter fortæller om hverdagslivet førhen, knyttet til hver deres stue og årti. Oplev dem hver hverdag i ferieugen mellem klokken 11 og 15. Prøv også kniplingens svære kunst, når samlingens dygtige kniplerske står klar til at assistere fredag den 18. oktober fra 10 til 16. Foto: Tidens Samling

Jesper Møller er på vej til Svendsagervej i Seden. Han er den nye Rema 1000-købmand. Foto: Rema 1000
Hos Tidens Samling i Odense sidder fruer klar ferien igennem til at fortælle om tiden, den lilla ble, den store tekande og bloklysene. Hvilket årti? Foto: Tidens Samling
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg

Brolukning på Thurø: Turisterhvervet på øen er målløse

Dødsfald For abonnenter

Nekrolog: Praktiserende læge i Rudkøbing Erik Søgaard Rasmussen var aldrig bange for at tage ansvar på sine patienters vegne

Annonce