Annonce
Fyn

Johnnys Dinner udvider: - Det har grebet mere om sig, end jeg lige regnede med

Johnny Tubæk kommer til at forpagte HCA Golfs restaurant fra årsskiftet. Foto: Victor Bebe Larsen
Johnny Tubæk lejede sig i oktober ind i HCA Golfs køkken, hvorfra han laver mad ud af huset. Nu skal han forpagte hele restauranten fra årsskiftet.
Annonce

Bogense: I oktober lejede Johnny Tubæk sig ind i HCA Golfs køkken for at starte firmaet Johnnys Dinner. Han har siden lavet god gammeldags mad som frikadeller, hakkebøffer, sovs og kartofler, som bliver leveret til døren.

Nu tager han skridtet videre og bliver fra årsskiftet forpagter af golfklubbens restaurant. Det var dog ikke en del af Johnny Tubæks oprindelige plan.

- Det har grebet mere om sig, end jeg lige regnede med.

Restauranten stod uden forpagter, da Johnny Tubæk lejede sig ind i køkkenet, og ejer af HCA Golf, Finn Gramvad, var interesseret i at finde en, der kunne forpagte stedet. Og derfor gav han Johnny Tubæk tilbuddet.

- Problemet ville være, hvis der kom en, som gerne ville forpagte stedet og lave mad. Så kunne jeg jo ikke få lov til at bruge køkkenet. Så skulle jeg ud og finde et nyt industrikøkken, og jeg synes, at jeg havde lejet mig ind til en god pris.

For øjeblikket går Johnnys Tubæks forretning så godt, at han er frisk på at satse på begge dele.

- Vi har fået en god pris på det hele. Jeg har regnet ud, at jeg skal sælge 24 middage i snit om dagen for, at det kan gå op. Lige nu har jeg over 30 faste kunder, og jeg er jo kun næsten lige begyndt.

Annonce

Gammeldags mad

Normalt holder restauranten lukket i vinterperioden, undtagen når der er private arrangementer. Om sommeren plejer restauranten at være åben for klubmedlemmer og gæster udefra.

Johnny Tubæk har allerede nogle ideer til, hvordan restauranten skal drives.


Det har grebet mere om sig, end jeg lige regnede med.

Johnny Tubæk, indehaver af Johnnys Dinner


- Det skal være noget, hvor jeg kan passe den oprindelige forretning, samtidig med at jeg kan servere mad til gæsterne. Jeg tænker, at vi kommer til at have noget á la carte om sommeren, hvor der måske er to forretter, to hovedretter og to desserter.

Han understreger, at han fortsat gerne vil servere gammeldags mad for gæsterne.

- Det skal ikke være noget fancy med to sildemadder og en brændevin til 90 kroner. Det er også det vi hører, fra dem, vi kender, der spiller golf. De vil meget hellere have ganske almindelig mad, fortæller han.

- Selvfølgelig kan man ikke få serveret en ret til 60 kroner ligesom hos Johnnys Dinner, så maden kommer måske til at koste 75 kroner i stedet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce