Annonce
Håndbold

John Mortensen afløses i SUS Nyborg

34-årige Kenneth Lund Lindegaard bliver assistent hos SUS Nyborg. Foto: SUS Nyborg
SUS Nyborg har hentet trænerkapaciteter i Svendborg
Annonce

HÅNDBOLD: Nyborg-legenden John Mortensen har nu ønsket at blive afløst som assistenttræner efter at have været en del af trænerteamet i to et halvt år.

Den erfarne træner og tidligere divisionsspiller for Nyborg GIF afleverer holdet helt på toppen i 2. division efter endnu en sikker sejr over Furesø HK lørdag, og har i det hele taget sat sit præg på de talentfulde, unge spillere, først i to sæsoner som træner for U19 ligaholdet og derefter de seneste to sæsoner på seniorplan, skriver SUS Nyborg i en pressemeddelelse.

I hans sted er tilknyttet 34-årige Kenneth Lund Lindegaard, der har arbejdet i Svendborg Håndboldklub i 13 år først som ungdomstræner siden seks år som træner for klubbens mænd i 2. division.

Han glæder sig til arbejde sammen med SUS Nyborgs cheftræner Daniel Rensch, der også har en fortid i Svendborg HK.

- Jeg har tidligere arbejdet sammen med Daniel, og jeg synes, at SUS Nyborg har gang i et rigtigt spændende projekt. Kerneværdier som miljø og talentudvikling er fundamentet for at skabe en succesfuld seniorafdeling, og det glæder jeg mig til og håber at kunne bidrage til en fortsat udvikling, siger Kenneth Lindegaard./LEIF

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg

Mand reddet op af Svendborg Havn

Svendborg For abonnenter

Mekanikeren var selv i tvivl i morges: De færreste ved, hvordan de tænder for tågelygterne

Annonce