Annonce
Svendborg

Johan Emil Rasmussen forlader DF: - Der er et meget forskelligt syn på god og social acceptabel adfærd i byrådsgruppen

Johan Emil Rasmussen annoncerede torsdag morgen på sin Facebook-profil, at han forlader Dansk Folkeparti. Her ses han med Dorthe Ullemose, som nu sidder alene i byrådet for DF. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Johan Emil Rasmussen har besluttet at forlade Dansk Folkeparti. Årsagen er uenigheder i byrådsgruppen. Han stiller højst sandsynligt op med sin egen liste til kommunalvalget i november.
Annonce

Svendborg: Dansk Folkeparti i Svendborg har mistet endnu et byrådsmedlem.

Denne gang er der tale om byrådsmedlem Johan Emil Rasmussen, som torsdag morgen annoncerede på sin Facebook-profil, at han har besluttet sig for at melde sig ud af partiet.

"Jeg må konstatere, at der i min byrådsgruppe er et meget forskelligt syn på, hvad der er almindelig god opførsel og social acceptabel adfærd. Jeg kunne lave en lang liste med eksempler på uheldige optrædener og manglende samarbejdsevner, men det kan hurtigt udvikle sig til et meget beskidt slagsmål i offentligheden, hvilket jeg egentlig helst vil undgå," skriver han.


Jeg kunne lave en lang liste med eksempler på uheldige optrædener og manglende samarbejdsevner, men det kan hurtigt udvikle sig til et meget beskidt slagsmål i offentligheden, hvilket jeg egentlig helst vil undgå.

Johan Emil Rasmussen


Det er dog ikke slut med politik, skriver Johan Emil Rasmussen.

"Det jeg brænder for, er Svendborg. Det er her jeg er født, det er her jeg er opvokset og det er her jeg har boet mere eller mindre hele mit liv. Jeg har haft de bedste og de værste stunder i mit liv her. Det er min hjemstavn, og jeg må ærligt bare sige, at der derfor også er mange følelser for mig i det her. Derfor vil jeg ikke stikke halen mellem benene og bøje af - jeg bliver og kæmper."

Jeg har meldt mig ud af Dansk Folkeparti. Det har jeg efter næsten seks års medlemskab. Jeg har været utrolig glad for...

Slået op af Johan Emil RasmussenOnsdag den 20. januar 2021

Johan Emil Rasmussen bliver nu løsgænger, skriver han, og han forventer at stille op med sin egen lokalliste til valget, da han af forskellige årsager ikke kan se sig selv i andre partier.

"Derfor bliver det nok også svært for mig at være med hos nogle af de andre. Desuden er det vigtigt for mig, at jeg er i et projekt, hvor jeg kan føre den samme politik, som jeg gik til valg på i 2017 og hvor jeg kan stå inde for partiets retning på landsplan. Det mest sandsynlige må derfor være, at jeg ender med min egen lokalliste, hvilket jeg også har arbejdet på i et lille stykke tid. I første omgang tager jeg dog et stykke tid som løsgænger, og ser hvilke muligheder der kommer."

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Mette Frederiksens israelske vaccineplaner er “fløjtende ligegyldige” for den nuværende coronabølge, siger eksperter

Faaborg-Midtfyn

Det er folks egen sag: Læsere kritiske over for vaccinationstvang

Annonce