Annonce
Faaborg-Midtfyn

Jesper René giver klaverkoncert på Midtfyns Gymnasium

Jesper René er født på Midtfyn i 1974, og ved koncerten i Ringe spiller han blandt andet Schubert, Chopin, Beethoven og Carl Nielsen. PR-foto
Annonce

Ringe: Jesper René spiller værker af Chopin, Schubert, Beethoven og Carl Nielsen på Midtfyns Gymnasium i Ringe torsdag d. 22. oktober kl. 19.30. Koncerten er arrangeret af Musik på Midtfyn.

Jesper René er en landets mest koncerterende pianister og har særligt gjort sig bemærket med Bachs monumentale klaverværker Das wohltemperierte Klavier og de ikoniske Goldberg variationer – et værk han har opført flere end hundrede gange, oplyser Musik på Midtfyn i en pressemeddelelse.

Jesper René er født på Midtfyn i 1974 og debuterede i 1989 med Odense Symfoniorkester i Haydns Klaverkoncert i D-dur med Frans Rasmussen som dirigent. Fem år senere vandt Jesper Renè Steinway-konkurrencen på Louisiana.

Ved koncerten i Ringe er det dog andre komponister, der står i centrum. Vi kan glæde os til at høre Schubert og Chopin - samt Beethovens Måneskinsonate og Carl Nielsens Festpræludium i anledning af de to jubilæer, der knytter sig til netop dem.

Billetprisen er 125 kroner for musikforeningens medlemmer, 150 for ikke-medlemmer. Grundet covid-19-restriktioner er koncerten flyttet fra Ringe Bibliotek til Midtfyns Gymnasium, Holmehøjvej 4.

Evt. forudbestilling af billetter kan ske på foreningens hjemmeside: musikpaamidtfyn.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bagsiden

Hvemhvadhvor: Så kom der billeder af sommerliv ved Nordenhuse

Indland

Udenrigsministeriet: Hele verden kan være lukket lige om lidt

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

S-politiker tiltalt 'lille du' og bedt om at passe gryderne: - Respektløst

Annonce