Annonce
Sport

Kommentar: Jebalis timing for kritik af OB-forhold er bemærkelsesværdig

OBs Issam Jebali virker ikke tilfreds med forholdene i Ådalen. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)
Annonce

Nu har klubledere og trænere netop i nogle måneder udtrykt  stolthed over det nye Superliga-hus, kunstgræsbanerne i Ådalen og græsbanerne på Falen.

Og så benytter Issam Jebali sin egen øjeblikkelige skade til at angribe faciliteterne og banerne ved Falen i hårde vendinger over for bold.dk.

Sportsredaktør Leif Rasmussen

Man orker næsten ikke at tage fat i det, men seks-otte spillere var skades-betinget fraværende i OB-testen mod Sønderjyske, der slet ikke havde skader i det antal blandt stamspillerne.

- Det største problem for klubben lige nu er skaderne og faciliteterne, som ikke er så gode. Jeg tror, OB har de værste faciliteter, jeg nogensinde har set i Skandinavien, sagde Issam Jebali.

- Hvis vi gerne vil spille god fodbold som et tophold, skal banen også være i top. Vi har to træningsbaner, men jeg synes ikke, vi bør spille der, fordi vi får så mange skader der. Nogle gange skifter vi til kunstgræs, og så skal vi tilbage på almindelig græs.

- Jeg er ked af de faciliteter, og der burde kommunen hjælpe. Alle spillere siger det samme om banen, at den er så tung og glat. Man kan ikke præstere på den og spille god fodbold, lyder Jebalis kritik.


. Jeg tror, OB har de værste faciliteter, jeg nogensinde har set i Skandinavien

Issam Jebali


Den kritik kommer han med få dage efter, at Jebali mente, at han ville forlade OB, hvis holdet i de sidste ni grundspils-kampe misser top seks.

Uden at vide det bærer han ved til det bål, som folk og fans kan blive trætte af. Det evige brokkeri af ydre omstændigheder. Men det er og bliver en pointe, at det er bedst at træne på godt græs, når man skal spille kampe på godt græs. Det er dårligt for fysik og krop at skifte for meget fra kunst til græs og tilbage. Men det er jo også vinter,

Det er spændende, om man i OB generelt er på linje med Issam Jebali og mener, at "man har de værste faciliteter i Skandinavien".

Rent politisk kunne det være klogt at holde kæft, men hvis der substans i problemet, så skal man da ikke tøve med at handle og få gjort noget ved miseren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Zachariassen: Jeg håbede på et mirakel

Ærø

Hverdagens tilbagevenden blev fejret på Ærø

Annonce