Annonce
Svendborg

Jørgen Olsen optræder solo på Høje Bøge: Brødrene Olsen fortjener en hyldest

Jørgen Olsen spiller alene på årets Høje Bøge Open Air, efter hans bror 'Noller' har trukket sig tilbage som følge af en alvorlig kræftsygdom. Foto: Jacob Schultz/Scanpix.
Det bliver Brødrene Olsen uden kræftramte Niels 'Noller' Olsen, man vil kunne opleve på årets Høje Bøge Open Air. Det bekræfter både bookingbookingbureauet bag koncerten og duoens manager.
Annonce

Svendborg: Jørgen Olsen kommer til Høje Bøge Open Air i Svendborg uden sin bror og faste musikalske partner Niels 'Noller' Olsen.

Noller har som følge af en alvorlig kræftsygdom i hjerne trukket sig tilbage og er ikke længere en del af Brødrene Olsen, som ellers er et af hovednavnene til koncerten, der finder sted til foråret.

Derfor optræder Jørgen Olsen solo, beretter René Wowk fra RW Proroduction & Management, der leverer musikken til Open Air.

- Som det er nu, kommer Jørgen og afvikler koncerten, siger René Wowk.

Annonce

Fortjener hyldest

Dermed vil publikum stadig kunne skråle med på det legendariske Melodi Grand Prix-nummer "Fly on the Wings of Love", som Brødrene Olsen vandt det internationale Melodi Grand Prix med for 20 år siden. Samme år var brødrene faktisk hovednavnet på første udgave af Høje Bøge Open Air.

Begge dele fortjener at blive fejret til årets koncert, mener René Wowk.

- Det er 20 år, de stod på scenen og var med til at sørge for, at 8000 mennesker på pladsen havde en fest. Det er en tragisk situation, der gør, at Jørgen må spille alene, men jeg håber, at folk kommer ned for at hylde Brødrene Olsen, siger bookeren.

Annonce

Kun Jørgen fremover

Det var i efteråret, at Brødrene Olsen blev præsenteret som en del af musikprogrammet for 2020-udgaven af Open Air. På daværende tidspunkt var der ikke kommet noget frem om Nollers sygdom.

Det gjorde der imidlertid i slutningen af året, hvor det nåede offentligheden, at kræftsygdom i hjernen tvang den yngste af Olsen-brødrene til at trække sig definitivt tilbage fra musikken.

Brødrene Olsens mangeårige manager Steen Wittrock bekræfter, at Noller ikke længere er i stand til at være en del af duoen, og at Brødrene Olsen fremover består af Jørgen Olsen.

Sådan har det dog været i et stykke tid, forklarer manageren til Fyns Amts Avis.

- Gennem det seneste halve år har Jørgen faktisk været rundt alene, fordi Noller ikke har været i stand til det. Desværre, siger Steen Wittrock.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce