Annonce
Fyn

Jørgen har en forkærlighed for de tohjulede: Nu har han åbnet eget autoværksted

Jørgen Andersen, Tårup Auto og MC Reparation, Mesinge, Kerteminde
31-årige Jørgen Andersen har sluppet sikkerhedsnettet med det faste 37 timers arbejde. Han har åbnet eget autoværksted i Tårup.
Annonce

Tårup: De fleste engagerede motorcyklister finder deres tohjulede frem i løbet af marts eller april, og så mærker 31-årige Jørgen Andersen, at der kommer ekstra travlhed i hans værksted, Tårup Auto og MC Reparation. For når motorcyklerne først rammer vejene, går det op for ejerne, hvor det er, der skal strammes op på deres tohjulede kærlighed.

Jørgen Andersen åbnede sit værksted i maj 2019, mens han arbejdede fuldtid ved Thansen, hvor han kørte rundt mellem de forskellige butikker på Fyn.

- Jeg åbnede værkstedet, fordi jeg altid gerne har villet have mit eget, men da jeg samtidigt også skulle have bygget en kundekreds op, beholdt jeg stadig mit arbejde ved Thansen for lige at have et sikkerhedsnet i begyndelsen, forklarer han.

Derfor var det efter de faste arbejdsdage og i weekenderne, at han arbejdede i sit værksted.

Først i april sidste år besluttede han sig for, at han ville satse fuldt ud på sin virksomhed, hvor han ikke kun reparerer motorcykler, men også biler og knallerter.

- Det er jo også et stort spring at satse fuldt ud på at have eget værksted, når jeg nu holder til ude på landet, understreger han.


Jeg åbnede værkstedet, fordi jeg altid gerne har villet have mit eget, men da jeg samtidigt også skulle have bygget en kundekreds op, beholdt jeg stadig mit arbejde ved Thansen for lige at have et sikkerhedsnet i begyndelsen.

Jørgen Andersen, Tårup Auto og MC Reparation


Hans værksted ligger på Tårup Vestergyde ved Mesinge lige uden for Kerteminde og er indrettet en bygning, som hans forældre har.

- Her er jo masser af plads til at være, siger han og kigger sig omkring.

Annonce

Motorcykel fra Aalborg

Og selv om Jørgen Andersen ligger der, hvor nogle synes, at kragerne bør vende, finder kunderne ud til ham alligevel, og det er ikke kun kunder fra lokalområdet.

Han har flere kunder fra Odense og har sågar også repareret en motorcykel fra en mand i Aalborg, der var i sommerhus i nærheden.

Jørgen Andersen har altid interesseret sig for biler og motorcykler, og det var derfor også årsagen til, at han i 2008 gik i lære som motorcykelmekaniker ved Bruun-Larsen Motorcykler i Odense. Her blev han udlært i 2011 og arbejdede der nogle år herefter.

Han kan også skrive motorcykelmekaniker ved Midtfyns MC og Autoreparation på CV'et.

Nu står der så selvstændig på hans CV. Den titel er han ganske tilfreds med, for på værkstedet, hvor radioen spiller, og hunden Nelly trisser rundt, er der denne torsdag i januar nok at kaste sig over. Både en bil og en motorcykel venter på at få hans fulde opmærksomhed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce