Annonce
Langeland

Ivan Nielsen fra Bagenkop er næstmest fantastisk i Danmark

Ivan Nielsen med de to, der havde indstillet ham - Lotte Rosholt og Anja Kroun Uhrenholdt. Pr-foto
Ivan Nielsen fra Bagenkop blev nummer to i opløbet om Danmarks mest fantastiske frivillige blandt ti finalister og over 200 frivillige fra hele landet
Annonce

Ivan Nielsen fra Bagenkop måtte "nøjes" med en andenplads i konkurrencen om Danmarks mest fantastiske frivillige. En konkurrence Coop, Roskilde Festival, Røde Kors og Kræftens Bekæmpelse har udskrevet og som består af æren og en chek på 25.000 kr. til den forening, vinderen repræsenterer. Ivan Nielsen var indstillet for sit arbejde for Bagenkop Idrætforening. De ti finalister blev fejret ved en fest i Coop's hovedkvarter i Ballerup onsdag aften.

En andenplads må siges at være godt gået blandt i alt 206 indstillede og ti finalister, og Ivan Nielsen selv er også godt tilfreds.

- Jeg må sige, jeg har en kæmpe respekt for de mennesker, jeg har været oppe imod. De hjælper mennesker, der har brug for hjælp, og det er meget imponerede, det er ikke noget, jeg tror, jeg selv ville kunne, sige Ivan Nielsen.

-Men jeg er da stolt af, at der har siddet en jury og læst om, hvad jeg har lavet i min tid i Bagenkop, og så kan det være, mine døtre er stolte af mig en fem-ti minutter, siger Ivan Nielsen.

Det blev Stine Knak Olesen fra Fundamentet i Aarhus, der blev kåret Danmarks mest fantastiske frivillige blandt de 10 udvalgte finalister. Hun har gennem fem år været frivillig fysioterapeut hos Fundamentet, hvor hun hjælper og behandler unge mennesker på kanten af samfundet.

- Med Fantastiske Frivillige sætter vi fokus på den store indsats, som frivillige ildsjæle gør overalt i foreningsdanmark. Vi synes, det er vigtigt at hylde alle de mange ildsjæle, som helt frivilligt vier en stor del af livet til en indsats, der kan hjælpe andre. Fantastiske Frivillige er en årlig hyldest til alle frivillige i Danmark, hvor vi nominerer og kårer nogle af dem, som især gør det godt, siger formanden for Coop Lasse Bolander, der overrakte prisen, der har været uddelt siden 2015.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce