Annonce
Erhverv

Iværksættere skal tjekke postkassen

Odense Iværksætterservice holder til i bygningen Stjerneskibet på Odense Havn, men for tiden foregår 1:1-vejledning digitalt. Arkivfoto: John Fredy
Odense Iværksætterservice forsøger at række ud til flere hundrede virksomheder for at tilbyde hjælp og vejledning.
Annonce

Odense: Odense Iværkætterservice har allerede haft kontakt med flere end 200 iværksættere og mindre virksomheder for at tilbyde hjælp under corona-krisen, og nu kan de næste 500 virksomheder se frem til at få en invitation til 1:1-vejledning.

Det oplyser Odense Iværksættervice i en pressemeddelelse, hvor de også fortæller, at de 500 enkeltmandsvirksomheder, iværksættere og ApS'er vil få tilsendt digital post med et tilbud om hjælp og sparring.

Det har nemlig vist sig, at der er et behov for at få et overblik over hjælpepakkerne og at idéudvikle på nye forretningsmodeller, som kan få virksomhederne gennem coronakrisen og godt ud på den anden side.

Odense Iværksætterservice er en del af kommunens corona-beredskab, og der er fortsat en del, som ikke har hørt om tilbuddet.

Annonce

Bakker op i en svær tid

By- og kulturrådmand Jane Jegind (V) mener, det er vigtigt at støtte de mindre virksomheder:

- Iværksættere og mindre virksomheder er afgørende for en god og stærk udvikling i Odense. Deres initiativ og arbejdsomhed skaber omsætning og indtægter til byen, som vi skal bruge for at sikre velfærden.

- Derfor ønsker jeg, at vi gør alt, hvad vi kan for at bakke dem op i denne svære tid, siger Jane Jegind.

Sparringen bliver givet af tre fastansatte konsulenter, og der er mulighed for at hente hjælp hos en freelancekonsulent, hvis der er stor efterspørgsel på vejledning.

Odense Iværksætterservice holder til på Stjerneskibet, men i denne tid foregår samtalerne digitalt. Interesserede er velkomne til at henvende sig, uanset om de har modtaget et brev eller ej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bagsiden

Sprogdoktoren: Hvad er en bø?

Fyn For abonnenter

En ny kærlighed med svære vilkår: - Det er specielt at fri til en kvinde, når man er gift med en anden

Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Annonce