Annonce
Svendborg

Inviter en lille del af verden hjem: Værtsfamilier søges til udvekslingsstuderende

AFS Interkultur søger værtfamilier til dette skoleårs udvekslingsstuderende. Her ses glade udvekslingsstuderende, der var i Danmark i skoleåret 2017/18. Arkivfoto: AFS Interkultur.
Foreningen AFS Interkultur søger værtsfamilier til omkring 100 unge mennesker, der skal være udvekslingsstuderende i Danmark.
Annonce

Svendborg: Har du et ledigt værelse, rum i hverdagen og lysten til at få en lille del af verden ind i dit eget hjem?

Så er det måske dig, der tager imod Vasco fra Portugal, Eszter fra Ungarn eller Chiara fra Italien, som er nogle af de omkring 100 unge mennesker fra hele verden, der i august/september mangler en værtsfamilie i Danmark.

Det er foreningen AFS Interkultur Fyn der netop nu søger værtsfamilier til de kommende udvekslingsstuderende.

- I kan selv være med til at sætte navn på den unges hjemland. Det vigtigste er egentlig ikke, hvilken kultur den unge har med i bagagen, vigtigere er det, at I kan få hverdagen sammen til at blive en god oplevelse, skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Annonce

Hygge og rimfrost

AFS Interkultur hjælper med at skabe kontakt og matche udvekslingsstudenter og potentielle værtsfamilier med hensyn til begge parters interesser og ønsker. Det er meningen, at den unge skal være en del af familien, og det forventes derfor, at den unge deltager i de daglige pligter i hjemmet.


Mange udvekslingsstudenter overraskes over og glædes ved den danske hygge: at man spiser sammen ved bordet, snakker om dagens oplevelser og på den måde har tid til hinanden

AFS Interkultur i en pressemeddelelse


- Mange udvekslingsstudenter overraskes over og glædes ved den danske hygge: at man spiser sammen ved bordet, snakker om dagens oplevelser og på den måde har tid til hinanden. Her spejder de efter det første tegn på sne og jubler, når jorden en morgen er hvid af rimfrost, lyder det fra foreningen.

Det er ikke en forudsætning, at man selv har børn, da udvekslingsstudenten gennem skole og fritidsinteresser får god mulighed for at finde jævnaldrende kammerater. Ligeledes er det ikke et krav, at familien bor i en by eller taler engelsk.

Har I lyst og er parate til at dele hjem og hjerte i tre, seks eller 11 måneder med en udvekslingsstuderende, så kontakt Benthe Johansson fra AFS Interkultur Fyn på 24818533 eller minka@adr.dk, læs mere på Facebook AFS Interkulturel Fyn eller læs mere på www.afs.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce