Annonce
Sport

Intet alternativ til sejr for Otterup HK

Der bliver ingen tilskuere til Otterup HK's vigtige møde med IK Skovbakken. Støtten må derfor foregå hjemme fra stuerne, for opgøret bliver streamet. Foto: Michael Bager
Når Otterup HK lørdag møder IK Skovbakken, skal nordfynboerne forsøge at skabe afstand til nedrykningsspillet. Og HC Odense skal til at have point ind på kontoen for at undgå nedrykning.

HÅNDBOLD: Det ligner små skæbnekampe for henholdsvis Otterup HK og HC Odense i 1. division, når de to fynske hold lørdag skal i aktion - Otterup HK tager imod IK Skovbakken, mens HC Odense skal på besøg hos storsatsende HØJ Elite.

Med 11 point i 13 kampe ligger Otterup HK som nummer ni i rækken - kun et enkelt point foran HEI, Skæring på den første plads, som betyder nedrykningsspil. Og lørdagens modstander fra Aarhus har kun et enkelt point mere end Otterup HK. På hjemmebane er det derfor nærmest et must for nordfynboerne at sætte to point ind på kontoen. Også selv om nederlag i årets to første kampe har slidt på selvtilliden.

- Vi har ikke været dygtige nok til at holde os til taktikken og gameplanen. Det skal der laves om på. Kampen mod Skovbakken er en nøglekamp, konstaterer Daniel Nielsen, cheftræner i Otterup HK, og han tilføjer:

- Skovbakken er et ungt, spændende hold. Sidste år stod Skovbakken sammen med os selv for de største overraskelser i 1. division, da begge hold lå og kæmpede om pladserne, der ville give adgang til opspilskampe til ligaen.

Annonce

Mod Spellerberg & Co.

HC Odense kæmper en desperat kamp i bunden af 1. division for at undgå nedrykning med fire point op til TM Tønder Håndbold på den første plads, der giver nedrykningsspil og altså chance for overlevelse i rækken.

Onsdag aften skulle HC Odense have taget imod topholdet fra Nordsjælland, men da en af gæsternes spillere blev konstateret coronasmittet, blev opgøret aflyst.

Lørdag skal fynboerne en tur på besøg hos storsatsende HØJ Elite, der fortsat kæmper for at komme ind i oprykningsspillet. Holdets profil er den tidligere landsholdsspiller Bo Spellerberg. Men uanset den kendsgerning skal HC Odense altså til at høste point.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

OB-træner: Kløve næppe klar mod Vejle

Debat

Debat: Venstre fører fej politik

Fyn

Nyt tilbud fra regionen: Nu kan sårbare ældre blive vaccineret i eget hjem

Annonce