Annonce
Faaborg-Midtfyn

Internetdel står for tur: Antenneforening sætter gang i endnu et skifte

Carsten Lindholm og de øvrige folk i Ringe Fællesantenneforening er i gang med skiftet til det nye internet. Cirka 1800 medlemmer har i dag internet gennem foreningen, og målet er, at 1600 af dem har bestilt det nye internet den 1. oktober. Foto: René Johansen
Ringe Fællesantenneforening sætter gang i endnu et stort skifte - nemlig udbyder af internet, som fra 1. oktober ikke længere er Yousee.
Annonce

Ringe: Siden årsskiftet har medlemmerne af Ringe Fællesantenneforening modtaget tv-signalet gennem ASOM-Net, efter at antenneforeningen opsagde aftalen med Yousee.

Tv-skiftet er nu gennemført, og dermed er antenneforeningen klar til endnu et stort skifte. Det er internetdelen, hvor Yousee også skiftes ud til fordel for den nye udbyder.

- Toget kører, og vi har sendt ud til de første om at gå ind og bestille deres internet. Vi tager det over en periode, for hvis vi skrev til alle 2500 medlemmer på en gang, var vi nogle, der blev lagt ned og ikke kunne passe vores almindelige arbejde, smiler formanden for antenneforeningen, Carsten Lindholm.

- Vi har sendt en mail til dem, vi vidste havde internet gennem Yousee, og baseret på de spørgsmål, vi har fået fra dem, har vi forsøgt at lægge kommunikationen tilrette, uddyber formanden velvidende, at et sådan skifte med garanti vil medføre tvivl, forvirring og en masse spørgsmål fra medlemmer.

Annonce

Billig forbindelse

Det har blandt andet resulteret i en FAQ (ofte stillede spørgsmål). Den er lagt ud på foreningens hjemmeside, og også i selvbetjeningsmodulet kan medlemmerne finde oplysninger og vejledninger.

Netop selvbetjeningsmodulet er en af grundene til, at ASOM-Net er valgt som udbyder.

- Den billigste internetforbindelse, vi tilbyder, koster 149 kroner om måneden. Det er billigt. Kigger man hastighed (150 Mbit), så er det også en rigtig fornuftigt pris, bemærker Carsten Lindholm.

- Grunden til, vi kan gøre det, er, at vi gennem ASOM får et styresystem, hvor medlemmerne selv kan gå ind og styre deres ting. Det giver en forenkling og en rationalisering af vores administrationsomkostninger, og når man først er oprettet i systemet, så er det lettere at benytte end netbank, lover han.

Annonce

Første måned gratis

Modulet blev allerede lanceret for medlemmerne ved årsskiftet. Skiftet af internetudbyderen sker med udgangen af 3. kvartal, hvor der slukkes for Yousee-forbindelsen. Bestiller man sit nye internet inden 1. september, er første måned gratis.


Vi vil gerne have folk til at bestille så hurtigt som muligt. Vi skal have folk ind løbende, så vi kan håndtere det og også have tid til at hjælpe folk, der har behov for det

Carsten Lindholm, formand for Ringe Fællesantenneforening


- Det vigtigste er, at medlemmerne får styr på, hvad de vil. Der er to hastigheder, og er man i tvivl, så vælg den laveste. For det er nemt at bestille en anden hastighed i selvbetjeningsmodulet, lyder det fra formanden.

- Vi vil gerne have folk til at bestille så hurtigt som muligt. Vi skal have folk ind løbende, så vi kan håndtere det og også have tid til at hjælpe folk, der har behov for det, siger Carsten Lindholm, som foruden hjemmesiden henviser til foreningens Facebookside og infokanal for information og vejledning.

Infokanalen har alle, der modtager tv-signal gennem foreningen, i deres tv-pakke, og her ligger der forklarende videoer.

Annonce

Livline på Guldhøj

Medlemmer er også altid velkommen til at sende en mail til foreningen, og så er antennefolkene klar med en livline, hvis alt kokser. Det sker i forbindelse med udleveringen af de nye modem, som finder sted i foreningshuset Guldhøj fra slutningen af august og i september.


Uanset hvordan vi gør det, får medlemmer, der kun har tv-signal, også en besked om, at Yousee stopper med internet. Vi ved, at nogle bliver lidt nervøse og tænker, at nu skal tv'et indstilles igen. Men der sker ikke noget med tv-signalet. Det er kun, hvis man har internet, man skal være opmærksom

Carsten Lindholm, formand for Ringe Fællesantenneforening


Her vil man kunne få hjælp til at blive oprettet i selvbetjeningsmodulet.

- Man kan risikere, at der er kø og længere ventetid, men vi kommer til at være der mange aftener, siger Carsten Lindholm, der kommer med en undskyldning på forhånd.

- Uanset hvordan vi gør det, får medlemmer, der kun har tv-signal, også en besked om, at Yousee stopper med internet. Vi ved, at nogle bliver lidt nervøse og tænker, at nu skal tv'et indstilles igen. Men der sker ikke noget med tv-signalet. Det er kun, hvis man har internet, man skal være opmærksom, slår Carsten Lindholm fast.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ærø For abonnenter

Gratis madordning i børnehaverne og to millioner til løft i ældreplejen: Nu er Ærøs budget på plads

Annonce