Annonce
Fyn

Ingen autografer i Højby-hallerne

Tilskuerne forsøgte efter bedste evne at overholde corona-reglerne i den dampende varme hal i Højby og holde en meters afstand. Foto: Leif Rasmussen
Annonce

Allan Peterson, B&U-ansvarlig i Højby S&G's håndboldafdeling, skulle tælle på fingrene. Klubben måtte højest lukket 500 mennesker ind inklusive de 70 børn, der var på håndboldskole, ti trænere, ti hjælpere og de to spillertrupper på i alt 50 plus 60 personer fra Odense Håndbold. Så i coronaens tegn kunne der heller ikke skrives autografer.

----

Håndbolden i Højby er i rivende udvikling og samarbejdet med skolerne er intenst, så klubben er en af medlems-rigeste i Danmark. Ud over opvisningshallen har Højby S&G endnu en hal, men søger om at få etableret endnu en for ikke at skulle sige nej til ungdomsmedlemmerne, som bliver flere og flere.

---

Håndboldskolen har tidligere haft besøg af Odense Håndbold-profiler. Det måtte droppes denne gang på grund af for tæt et program, men så sagde liga-klubben i stedet ja til at spille kampen mod Dortmund i Højby i stedet.

----

Kampen blev udskudt atten minutter, så den først gik i gang 15.18. Borussia Dortmund kom fra Jylland, hvor de havde haft lejr og kendte måske ikke til de trafikale spidsfindigheder i Vejle-trekanten eller på Vestfyn sådan en lørdag midt i ferietiden.

---

BVB kom direkte fra en testkamp i IBF Arena i Ikast mod Herning-Ikast, som de suveræne tyske mestre besejrede med 26-24 efter 14-13 ved pausen. Dortmund tabte kun en kamp i den tyske Bundesliga, men vandt samtlige de øvrige. Og efter  sejren over Herning-Ikast havde Dortmund også slået Viborg HK med en enkelt og har altså gjort rent bord i tre træningskampe mod danske tophold.

---

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce