Annonce
Fyn

Indstil din kandidat til 'Kammeratskabsprisen': Store sportsnavne i juryen

Ninweta Surisho fra Middelfart Håndboldklub var sidste år nomineret til Fynske Banks 'Kammeratskabspris'. Indstillinger til årets pris kan indsendes til og med 17. december. Pr-foto: Fynske Bank
Annonce

Nordvestfyn: Kender du en ung sportsudøver, der gør noget ekstraordinært i den lokale forening? En, der pumper gejst i holdkammeraterne og deler skulderklap ud, når det bliver svært. Så har du nu muligheden for at indstille pågældende til Fynske Banks årlige 'Kammeratskabspris'.

Frem til 17. december kan trænere, klubfolk og holdkammerater indstille en sportsudøver i alderen 13 til 18 år til prisen og præmien på 25.000 kroner, som kan bruges til aktiviteter i klubben.

Prisen bliver normalt overrakt ved Fynske Banks Sportslørdag i januar, men coronaen gør, at prisen overrækkes på en anderledes måde i år. Og netop coronaen gør, at kammeratskabsprisen ifølge administrerende direktør i Fynske Bank Petter Blondeau spiller en særlig rolle i år.

- Året i år har været specielt, og Covid-19 har påvirket hverdagen for os alle sammen. Derfor er det netop vigtigt for os i Fynske Bank og for mig personligt at sætte fokus på dem, som skaber glæde og gør en ekstra indsats i klubberne. Vi ved, at de lokale foreninger har været rigtig hårdt ramt, så vi vil gerne hylde dem, der har gjort en forskel for klubben og for deres kammerater i en udfordrende tid. Derfor er 'Kammeratskabsprisen' en vigtig pris og måske i endnu højere grad i år, siger han i en pressemeddelelse.

Når indstillingerne er modtaget, gennemgås de af en jury bestående af Petter Blondeau og en stribe prominente navne fra sportsverdenen - tidligere håndboldlandstræner Jan Pytlick, OB-spiller Jens Jakob Thomasen og håndboldekspert Trine Nielsen.

Juryen udvælger syv kandidater, som nomineres til prisen.

Sidste år var Ninweta Surisho fra Middelfart Håndboldklub blandt de nominerede.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Kaninerne skal have slikket såret

Ærø

Ny dagligvarebutik bekymrer købmænd på øen: Jeg forudser 12 fyringer

Annonce