Annonce
Fyn

Indbrudsbøller på spil: Smadrede rude og stjal penge og telefon fra hotel og konferencested

Fyns Politi. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Brydegaard: Sent mandag eftermiddag brød tre gerningsmænd ind på hotellet og konferencecenteret Gl. Brydegaard på Sydvestfyn, hvor de stjal en iPhone fra receptionen samt et mindre kontantbeløb. De skaffede sig adgang til receptionen ved at smadre en rude i en glasdør.

Det oplyser Fyns Politi.

Tyvene, som kørte i en Skoda Octavia, beskrives som mænd på omkring 170 centimeter, den ene af dem mellem 40 og 45 år og almindelig af kropsbygning. De to andre vurderes til at være mellem 30 og 40 år. Den ene almindelig af kropsbygning, den anden kraftig.

I Assens var to biler mellem søndag og tirsdag udsat for hærværk. På Provstigade var en blå Volkswagen California blevet ridset langs højre side.

Politikommissær Anders Lundegaard fra Fyns Politi mistænker ud fra politiets døgnrapport, at der er tale om, at en ukendt gerningsmand har gået med en nøgle i håndhøjde, og ridset den langs bilens side.

På Provstistræde, som ligger i forlængelse af Provstigade, var en Metalrød Fiat 500C udsat for noget lignende, da den var blevet ridset på kølerhjelmen, bagklappen og i højre side.

Politikommissær Anders Lundegaard kan dog ikke sige noget om, hvorvidt der er sammenhæng mellem de to sager.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce