Annonce
Langeland

Indbrud i klub for unge: Politiet har spor efter gerningsmænd

Projektet Handlekompetente Unge holder til i Nørregade 26, som fredag 30. april 2021 havde indbrud, hvor computere og playstation blev stjålet. Billedet er fra 2020. Arkivfoto: Michael Lorenzen

Rudkøbing: To gamer-computere, en playstation og flere høretelefoner er blevet stjålet fra Nørregade 26 i Rudkøbing.

På adressen bor det EU-finansierede tilbud "Handlekompetente Unge" til. Et projekt under Jobcenter Langeland, der er tilegnet unge mennesker, hvor de både har mulighed for at være en del af klub-, undervisnings- og samtaletilbuddene på stedet.

Ifølge politikommissær ved Fyns Politi Christian Billesø er indbruddet sket mellem torsdag den 29. april klokken 16 og lørdag 1. maj klokken 21.10.

Annonce

- Indstigningen er sket ved en knust rude til motionsrummet. Der har været færden i motionsrummet og derefter er der opbrudt en dør til klublokalet, fortæller Christian Billesø.

Dog så et vidne nogle unge mennesker løbe fra stedet, oplyser politikommissæren.

- Vi har også lavet en undersøgelse af gerningsstedet, og der har vi lidt spor, som vi nu kan arbejde videre med, fortæller Christian Billesø.

Jobcenterchef Torben Lønberg, Langeland Kommune, synes, det er trist, at nogen vælger at stjæle fra stedet.

- Det er ærgerligt, at der er nogen, der kan finde på at stjæle de ting fra nogle unge, der ikke selv har mulighed for anskaffe sig de ting. De ting er jo noget, de bruger, når de er i klubben, siger Torben Lønberg, der håber, politiet finder gerningsmændene./limai.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Klar til at finde den store kædesav frem: Venstre vil fjerne øverste etage fra Rubberton-byggeri

Annonce