Annonce
Svendborg

Indbrud i ejendom og to varebiler på samme vej: Tyv stjal fire gange 1,5 kilo oksekød

Indbrud i en ejendom og to varebiler på Dronningholmsvej. Arkivfoto: Michael Bager
Svendborg og Tved var offer for en indbrudsbølge i løbet af weekenden.

Svendborg/Tved: Meget tyder på, at det er samme tyv, der har været på spil på Dronningholmsvej, hvor der har været indbrud i en ejendom og to varebiler i løbet af weekenden.

En bagdør på ejendommen er blevet brudt op, hvorefter nogen har gået rundt i hele stueetagen, inden vedkommende er forsvundet fra stedet med fire gange 1,5 kilo oksekød fra fryseren.

Siden har to varebiler, der holdt parkeret på samme vej, været udsat for tyveri.

Den ene, en hvid Opel Vivaro, har fået smadret højre siderude, hvorefter førerkabinen er blevet gennemrodet. Fra handskerummet er der stjålet et benzinkort til Shell.

Den anden, en sølvgrå Ford Transit Custom, har også fået knust forreste højre siderude, og inde fra varebilen er taget et par Rayban-solbriller.

Tyverierne er sket mellem fredag eftermiddag og lørdag middag, fremgår det af politiets døgnrapport.

Annonce

Også på Bregnedalsvej

Ikke langt fra Dronningholmsvej ligger Bregnedalsvej, og her har der i nogenlunde samme tidsrum også været indbrud.

Nogen har således brudt et badeværelsesvindue op til en ejendom og været inde at gennemrode hele huset og blandt andet stjålet to Ipads.

Ifølge Fyns Politis døgnrapport skete indbruddet et sted mellem fradag klokken 20 og søndag klokken 13.

Tved også ramt

Det har i det hele taget været en travl weekend for politiet, hvad indbrud angår, og der er noteret yderligere fire af slagsen - alle inden for en relativ kort radius.

På Bjørnøvej i Tved er et soveværelsesvindue i et hus blevet brudt op af ubudne gæster, som forsvandt med en række smykker.

Kort der fra - på Tvedvej - gik indbruddet gennem en opbrudt hoveddør og byttet var en gammel Samsung-telefon.

På Faaborgvej var det et kollegieværelse, som nogen valgte at bryde ind i og stjæle en Macbook Air, et Samsung-tv, en Playstation Pro, keyboard, mikrofon og headset til computeren samt en kasse med kvitteringer.

Endeligt noterede politiet et indbrud i en forretning på Torvet i Svendborg. Her blev en kælderdør sparket op. Det aktiverede alarmen, hvilket tilsyneladende skræmte gerningspersonerne væk, da ingen har været inde i butikken.

Indbruddene er fundet sted mellem torsdag og søndag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce