Annonce
Fyn

I sidste øjeblik: Harridslevgaard aflyser julemarked

Slottets ejer Ingelise Schimko (tv) og datter Francesca Schimko har måttet aflyse årets julemarked på Harridslevgaard i sidste øjeblik. Arkivfoto: Yilmaz Polat
Julemarkedet på Harridslevgaard Slot, der ellers skulle være startet op lørdag og fortsat fire weekender i streg, blev i torsdags aflyst i sidste øjeblik.
Annonce

Bogense: Harridslevgaard Slot har i sidste øjeblik måttet aflyse årets julemarked. Ejer Ingelise Schimko og datteren Francesca Schimko havde ellers ind til denne uge holdt fast i at afholde julemarkedet, men mor og datter meddelte torsdag på Facebook, at:

- Vi er denne uge blevet kontaktet af politiet, på baggrund af en anmeldelse, som de har modtaget vedrørende jul på slottet, hvorefter vi har været i dialog med dem, jurister fra politiet, samt Rigspolitiet. Vi vil gerne takke for den positive dialog, vi har haft med dem og den hjælp, de har ydet til at fortolke regeringens udmeldinger.

I princippet ville de kunne fortsætte som planlagt - forklarer de videre i opslaget - ud fra de restriktioner, som de havde taget med i planlægningen, men:

- Alt er et fortolkningsspørgsmål, det vil sige, at når vi ville få besøg af politiet på stedet, så ville det være op til det fremmødte politi at fortolke regeringens udmeldinger vedrørende forsamlingsforbud med mere. Da vi ikke kan få en klar tilladelse, samt udsigten til at der på søndag evt. igen vil blive udmeldt kortfristede restriktioner fra regeringen, som formodentlig igen vil bunde ud i et fortolkningsspørgsmål, tør vi simpelthen ikke bære den økonomiske byrde for et eventuelt bødeforlæg.

Opslaget afsluttes med, at alle der har bestilt billet vil få deres penge tilbage, og at mor og datter håber på at kunne vende tilbage med både påske- og juleåbent i 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg

Minister om møgsager, mink og #metoo: Og om et huskøb, der bringer hende tættere på Sydfyn

Coronavirus

Live: Ifølge medie tilbageholdt Heunicke også oplysninger om minksmitte

Svendborg

Coronavirus, minkaflivninger og et nyt hus på Thurø: Se hele interviewet med forsvarsminister Trine Bramsen

Annonce