Annonce
Svendborg

I et med naturen: Ny kunst på væggene på Aroma

Kunstneren Tove Eriksen udstiller naturbilleder på Café Aroma i Korsgade.

Svendborg: Hvis man svinger ind omkring Café Aroma i Korsgade, kan man fra den 30. januar se ny kunst på væggene. Tove Eriksen fra Ulbølle-området udstiller en masse mindre malerier i naturpasteller og enkelte store værker i akryl.

Udstillingen har titlen ”I et med naturen”, og Tove Eriksen fortæller i en pressemeddelelse, at hun bliver fuldstændig opslugt i processen med de store billeder.

- Jeg glemmer mig selv og alt andet, og somme tider tænker jeg: Hvor har jeg været? I naturen bliver jeg et med den og finder skønne områder, som jeg har lyst til at fordybe mig i, fortæller Tove Eriksen.

Der holdes fernisering torsdag den 30. januar klokken 14-16, og udstillingen kan ses i cafeens åbningstid frem til den 24. marts. /gru

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Debat: Medlemsdemokrati vigtigt for valg af kandidater

Fyns Amts Avis havde den 26.2. en mening om Enhedslisten. Dejligt! Desværre bruger Fyns Amts Avis linjerne til såvel at kalde os udemokratiske som at sammenligne os med DF! Det er skudsmål, jeg meget gerne vil være foruden. Ud over den stærkt usmagelige og usaglige associering med Stalin – en af historiens største massemordere, som Enhedslisten ikke har det fjerneste at gøre med – så er kritikken af vores listeopstilling vist også baseret på nogle antagelser, der måske fremmer læseværdigheden af en leder, men som desværre ikke bidrager til den generelle folkeoplysning. Her er måske grundlag for at tale om et tilbageskridt for demokratiet? Jeg vil ikke tale DFs sag, således heller ikke her, men lad mig beskrive Enhedslistens listeopstilling i nogle enkelte punkter: 1. Det er kun listestemmerne, der fordeles på partilisten. Det er altså kun de krydser, som er sat ud for Ø, der fordeles efter listen. Ved valget i 2017 udgjorde listestemmerne en tredjedel af stemmerne på Enhedslisten. 2. Det er Enhedslistens princip, at vi fører kollektiv valgkamp, hvor partiets politiske holdninger, snarere end de enkelte kandidater, er i fokus. 3. Det er vel rimeligt at konkludere, at dem som stemmer på partiet, frem for personligt, også er enig i den opstillingsliste partiet har. Ellers ville man vel stemme personligt? Hvorfor er det mere demokratisk at blive valgt på 50 eller færre personlige stemmer end på en generalforsamlings opstilling samt listestemmer? Kort sagt: Hvorfor er en listestemme mindre demokratisk end en personlig? Udvælgelsen af Enhedslisten Svendborgs kandidater foregår på denne måde: I sensommeren åbner vi for, at medlemmer kan melde deres kandidatur. På septembers medlemsmøde afholder vi afstemning om top 5 kandidater på listen. På generalforsamlingen i 2021 vil den resterende liste blive opstillet på baggrund af medlemmers kandidatur. Man er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte Enhedslisten Svendborg eller undertegnede, hvis der er andre spørgsmål der nager.

Annonce