Annonce
Faaborg-Midtfyn

Hygge på festivalpladsen: Midtfyns Festival håber på festival næste år

Festivalleder Kim Skovby Klindt må se i øjnene, at årets Midtfyns Festival er aflyst. Men han håber, at det kan lade sig gøre at gennemføre festivalen næste år - måske endda på de samme datoer som i år. Foto: Hardy Hounsgaard
Arrangørgruppen bag Midtfyns Festival mødtes til hygge og spisning på festivalpladsen i Ringe på dagen, hvor årets festival skulle have fundet sted. Festivalleder Kim Skovby Klindt håber, at det kan lade sig gøre at arrangere festivalen næste år.

Ringe: Der skulle have været fyldt med mennesker og musik på dyrskuepladsen i Ringe denne solrige og varme Kristi himmelfartsdag, hvor årets Midtfyns Festival skulle have fundet sted. Men på grund af corona og forbuddet mod større menneskemængder var kun en lille udvalgt skare på ni personer, lig med arrangørgruppen bag Midtfyns Festival, samlet til en hyggestund og frokost i det grønne på den tomme festivalplads.

- Vi håber, at vi kan lave en festival igen til næste år, siger festivalleder Kim Skovby Klindt.

Sidste år genopstod Midtfyns Festival efter 16 års pause, og med 1900 mennesker blev det en succes, som resulterede i et overskud på 200.000 kroner.

- Der er to ting, der skal falde på plads, for at vi kan fortsætte. Vi skal have økonomien på plads, og vi skal have de frivillige med næste år, opsummerer Kim Skovby Klindt.

- Vi venter stadigvæk på en udmelding, om vi kan gøre brug af hjælpepakker til at betale de kunstnere, vi har booket, og andre, der skal have penge.

- Men vi har betalt penge tilbage til de cirka 500, der havde købt billet og ville have penge tilbage, siger Kim Skovby Klindt.

Annonce
Med årets festivalbanner som underlag mødtes folkene i arrangørgruppen bag Midtfyns Festival til en gang hygge og spisning på dyrskuepladsen i Ringe, hvor årets aflyste festival skulle have været afviklet torsdag 21. maj og fredag 22. maj. Foto: Hardy Hounsgaard

Donationer fra folk

Men flere har valgt ikke at få pengene tilbage og i stedet give dem til Midtfyns Festival.

- Vi har fået cirka 30.000 kroner i donationer fra folk, der ikke ville have pengene tilbage, og det takker vi for, siger festivallederen.

- Vi ville gerne have inviteret dem, der havde doneret penge, til at være med her i dag, men det måtte vi ikke på grund af forsamlingsforbuddet. Jeg håber, vi i stedet kan lave noget for dem senere, siger Kim Skovby Klindt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce