Annonce
Debat

Hvor længe skal vi finde os i utilpassede indvandrere?

Læserbrev: Da Vollsmose blev bygget vel i 60'erne, husker jeg det som et attraktivt byggeri, som lignede et velhaverkvarter i smukke omgivelser. Noget a la Folkebo ved Skovalleen eller Femkanten få km fra Vollsmose.

Nu taler man om at rive utallige lejligheder ned.

Det er da dybt godnat, det er da ikke Vollsmose det er galt med, men byens og landets politikere.

Skulle der rives ned, så kig på de mere end 100 år gamle huse i midtbyen.


Forleden fandt politiet 60 pistoler gemt på et værtshus. Hvornår finder man flammekastere og bazookaer?


I årevis har man modtaget utilpassede indvandrere fra lande syd for Middelhavet med deres normer for kultur og kvindesyn. Eller snarere manglende. Disse banditter prøver at lave deres eget Beirut med vold, drab, narko og tyveri.

Forleden fandt politiet 60 pistoler gemt på et værtshus. Hvornår finder man flammekastere og bazookaer?

De lever ikke af deres arbejde, de har intet, men fører sig frem i store BMW'er, som de har leaset, så det er ikke deres, og så kan de nok ikke beslaglægges.

Hvor længe skal den almindelige danske lønslave finde sig i det? Skal vort land ødelægges af så relativt få utilpassede kriminelle, der fører sig frem som konger i et fremmed land?

Hvad ligner det, at politi og brandfolk ikke tør køre ind i området? Hvor bliver de danske mænd af? Sidder de bag lukkede gardiner og ser fjernsyn, i stedet for at sige nu er det nok?

Jeg vil gerne understrege, at jeg og de fleste danskere ikke er fremmedfjendske, men vi ønsker ikke vort land smadret af disse utilpassede mennesker.

Nu taler man om at sende dem til andre fynske byer. Man må tage sig til hovedet. Er disse byrådsmedlemmer valgt af os?

Det eneste rigtige er at sende dem hjem på en enkel billet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce