Annonce
Ærø

Hvis jeg var fortsat, var jeg blevet træt af det: Rektoren for Marstal Navigationsskole siger op

Marstal Navigationsskole skal have nye rektor. Jeppe Carstensen, som har været rektor i tre år, har sagt op. Foto: Katrine Becher Damkjær
Efter tre år som rektor for Marstal Navigationsskole har Jeppe Carstensen valgt at sige op. Jeppe Carstensen har ikke noget nyt job på hånden, men han forventer at forsætte med at arbejde med uddannelse i den maritime branche.

Opdateret kl. 13:23 med en udtalelse fra bestyrelsesformand Jan Steffensen.

Marstal: I slutningen af januar slutter Jeppe Carstensen sin tørn som rektor på Marstal Navigationsskole.

Jeppe Carstensen har været rektor for skolen i tre år, og han har sagt op, fordi han skal have nye udfordringer, fortæller han til Fyns Amts Avis.

- Jeg har været med til at udvikle skolen, men der skal en ny person bag roret til at styre skolen videre. Skolen har stadig en del udfordringer - blandt andet med rekruttering af elever - og dem skal en anden end jeg løse, fortæller Jeppe Carstensen.

Han har ikke noget nyt job på hånden, men han forventer at fortsætte med at arbejde med uddannelse i den maritime branche.

- Det er en stor beslutning at sige op, og det er ikke noget, jeg har gjort en søndag eftermiddag. Jeg skrev min opsigelse for en måned siden, og siden har jeg gået og kigget på den, fortæller Jeppe Carstensen.

Var du træt af dit job som rektor?

- Nej, så havde jeg sagt op noget før. Men jeg var blevet træt af det, hvis jeg var fortsat, siger Jeppe Carstensen.

Jeppe Carstensen og bestyrelsen er blevet enige om, at Jeppe fratræder sin stilling senest ved udgangen af januar 2020. På den måde er der mulighed for en god overlevering til den fremtidige rektor, fremgår det af en pressemeddelelse, som Marstal Navigationsskole har udsendt.

- Det giver mig noget tid til at finde ud af, hvad jeg skal, og jeg kan stå på sidelinjen, når en ny rektor træder til, siger Jeppe Carstensen.

Bestyrelsesformand Jan Steffensen forstår godt Jeppe Carstensens begrundelser for sige op, men han havde alligevel håbet, at Jeppe var blevet lidt længere.

- Vi har været meget glade for Jeppe. Jeg havde godt se den komme, for Jeppe har aldrig lovet os, at han ville blive på skolen for livstid. Men jeg havde alligevel håbet, at han var blevet lidt længere. Han har gjort det godt, siger Jan Steffensen.

Bestyrelsen går nu i gang med at lede efter en ny rektor til skolen.

- Det har aldrig været nogen let opgave at være direktør for en skole, men det er en god skole, og den har verdens bedste besætning, siger Jan Steffensen.

Jeppe Carstensen tiltrådte stillingen som rektor i januar 2017. Han afløste Jens Naldal, som blev rektor 1. april 2014.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce