Annoncørbetalt indhold

Hvilket solcelleanlæg passer til mit hus?

Hvad skal jeg være opmærksom på, før jeg køber solceller? Hvad sker der med den strøm, der bliver lavet når jeg er på ferie? Hvor mange penge tjener jeg? Det kan du få svar på, når EnergiMidt holder informationsmøde om solceller torsdag den 8. november på Marcussens Hotel & Ferieby i Assens.

- I 2011 og starten af 2012 har vi løbende holdt informationsmøder rundt omkring i hele landet, og interessen har været så stor, at vi har måttet oprette ventelister. Det kan jeg godt forstå, for husejere har mange kvalificerede spørgsmål inden de går ud og bruger måske 100.000 kroner på et solcelleanlæg. Vi håber derfor på, at også mange borgere fra Assens-området er interesserede i at høre mere om solceller til privatboligen fortæller Jørgen Due Thomsen, der er markedschef i EnergiMidt.

Den store interesse for solceller er en naturlig konsekvens af, at et solcelleanlæg på taget af boligen i dag kan være tjent hjem på mindre end 10 år. Det skyldes, at elpriserne er støt stigende, og særlige skatteregler og håndværkerfradraget gør det særdeles fordelagtigt at slå til nu.

- Vi håber med informationsmødet, at endnu flere boligejere får opklaret fordele og faldgrupper, og hvordan de med solceller på taget kan få deres eget CO2-neutrale elværk, der blandt andet sænker elregningen markant, uddyber Jørgen Due Thomsen fra EnergiMidt.

Informationsmødet finder sted fra klokken 19 til 21, og at der er plads til 100 deltagere til arrangementet. Interesserede kan tilmelde sig på www.solceller.dk

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.