Annoncørbetalt indhold

Hvilken internetforbindelse er den bedste for dig?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Internettet, og den måde vi modtager det på, udvikler sig hele tiden. Ved du, hvilke internetforbindelser du kan vælge imellem? Og hvilken som passer bedst til dit forbrug? Få et overblik her.


Annonce

Siden den første hjemmeside blev lanceret i 1990 har internettet fyldt mere og mere i vores liv og dagligdag.

Det er for de fleste helt naturligt at søge information og underholdning på internettet, og der er næsten ingen grænser for, hvad man kan finde online. Samtidig har vi også fået en lang række enheder, som alle er koblet på internettet og/eller hjemmenetværk.

Derfor kommer der også hele tiden større krav til, at internettet skal leveres så hurtigt som muligt, så man ikke spilder tid på at vente på hjemmesider som skal loade, eller film som hakker og går i stå.


Disse internetforbindelser er de mest almindelige

Der er flere måder, du kan modtage dit internet på. De mest almindelige er via 4G-netværket, kobberkabler eller fibernet. De forskellige forbindelser har både fordele og ulemper, så du skal se på dit forbrug og dine behov, når du vælger en internetforbindelse.


4G-netværket er det trådløse netværk, som du bruger på din telefon. Det dækker det meste af Danmark, og er en forbindelse, som passer til det, de fleste ofte bruger deres smartphone til – surfe på nettet, tjekke mails og se korte videoer.

Her er du afhænging af dækningen i dit område, og hvis du har langt til en sendemast, kan din forbindelse hurtigt blive påvirket negativt, og i nogle områder være helt ubrugelig.


4G-netværket vil med tiden blive afløst af det hurtigere 5G-netværk, men dette nye netværk dækker stadig kun en begrænset del af Danmark.

Du kan også bruge 4G-netværket til dit hjemmenetværk via en 4G-router, men her kan din forbindelse hurtigt blive udfordret, hvis du har flere enheder på netværket, eller skal downloade større filer.


Bredbånd via kobberkabler er den mest almindelige internetforbindelse til hjemmenetværk i Danmark. Det er en stabil forbindelse, som de fleste har adgang til. Her leveres internettet via telefonstikket, og leverer ofte tilstrækkeligt hurtigt internet til, at du kan se højkvalitetsvideoer og downloade større filer.

Denne forbindelse bliver dog udfordret, hvis du har flere enheder på netværket, da man kun har en fast mængde båndbredde, som skal fordeles mellem enhederne.

Derudover vil en almindelig bredbåndsforbindelse oftest have en lavere uploadhastighed end downloadhastighed, hvilket kan være et problem, hvis du ofte uploader større filer.


Fibernet er den nyeste måde, du kan modtage dit internet på. Her bliver internettet sendt via optiske kabler, som kan levere langt højere internethastigheder, end 4G-netværket og kobberkabler kan.

Her får du ofte også symmetriske up- og downloadhastigheder, og antallet af enheder du har på dit netværk påvirker ikke forbindelsen negativt, da de optiske kabler sender data langt hurtigere end kobberkabler.

Det er dog ikke alle steder i Danmark, at man på nuværende tidspunkt kan få fibernet. Da fibernettet bliver leveret med andre kabler end almindeligt bredbånd, skal disse nemlig graves ned først.

Fibernetværket bliver dog hele tiden udbygget og dækker allerede det meste af Danmark. Så uanset om du vil have fibernet i Aarhus, Svendborg, Køge eller en anden by i Danmark, så er der en god chance for, at du allerede kan få det.

Om denne forbindelse er den mest fordelagtige for dig afhænger selvfølgelig af dit forbrug, men hvis du vil have en internetforbindelse, som er klar til en fremtid med lynhurtigt internet, så skal din næste internetforbindelse være via fibernet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.