Annonce
Bagsiden

Hvemhvadhvor: Jo, den er til blomster

Her er saksen, som man blandt andet kan klippe roser med. Foto: Mogens Skov
Endnu en læser fik hjælp af Bagsidens læsere. En ø blev til en by. Og tre læsere vandt hver en bog.

Opklaring: I sidste uge spurgte Mogens Skov, om Bagsidens læsere kunne opklare formålet med en underlig saks, han havde. Det kunne de, og svaret var - som Mogens Skov selv havde gættet - noget med blomster. Finn Thomsen skriver:

- Saksen er beregnet til at klippe blomster med. Den lille fjeder holder den afklippede blomst, så den ikke falder til jorden. Den er vel især anvendelig til roser, da det ikke er rart at stikke hånden ind i rosenbusken for at tage den afklippede blomst.

Sagen må betragtes som opklaret

Annonce

Rettelse: Forkert ø-navn

I lørdags fortalte Hvemhvadhvor, hvordan en ung mand blev genkendt på et fotografi fra 1956. Det var sådan set en fin historie om mennesker, der havde mistet kontakten til hinanden, men ...


Det var sådan set en fin historie om mennesker, der havde mistet kontakten til hinanden, men ...

Fra artiklen


Desværre tabte artiklens forfatter også kontakten til virkeligheden, idet en lille ø syd for Æbelø blev omtalt som Dræby. Det er jo helt forkert, hvilket en del læsere da også har gjort opmærksom på. Øen hedder naturligvis Dræet. Den har været ubeboet siden 1960, men inden da boede op mod 40 mennesker på øen.

Undskyld. Både til Dræet, som er en rigtig ø og ikke bare en by. Og undskyld til indbyggerne i Dræby som altså bor i en rigtig by og ikke bare på en ø.

Annonce

Vindere af nyhedsquiz

I søndags bragte vi for første gang Nyhedsquizzen, hvor man kan vinde ugens bog fra Avisfordele.dk, hvis man kan svare rigtigt på tre spørgsmål om ugens fynske nyheder.

De rigtige svar var: 1B (Sdr. Højrup), 2C (Oure Efterskole) og 3B (Staurby Skov).

Vindere: Anna Hemmingsen, Årslev, Birgit Jensen, Nørre Broby, Karin Eriksen, Ærøskøbing. Vinderne modtager med posten et eksemplar af "En lille bog til mørke dage" af Anja Steensig. På søndag er der nyhedsquiz igen.

Hvemhvadhvor

Hvemhvadhvor er Bagsidens gratis søgetjeneste, hvor Fyns mest vidende bagsidelæsere hjælper hinanden med at finde nogen eller noget.

Det koster ikke noget, men alle henvendelser skal være til din mail.

Efter et stykke tid skal vi have at vide, hvordan det gik, så vi kan fortælle det til de andre bagsidelæsere.

Send tekst og billede til: hhh@fyens.dk eller hhh@faa.dk.

Vi forbeholder os ret til at afvise efterlysninger.

Annonce
Fyn

Flere tog aflyst på Svendborgbanen

Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Flere tog aflyst på Svendborgbanen

Annonce