Annonce
Fyn

Hvemhvadhvor: Hvor blev Franciska af?

Franciska som hun så ud på klassebilledet i skoleåret 1982-1983. Privatfoto
Annonce
Efterlysning: - Vi er en flok fra en tidligere klasse fra Langtved Skole, som vil forsøge at mødes inden udgangen af 2020. Vi mødtes til jubilæum i 2009, men mener, at nu må tiden igen være inde. Basisklassen startede i børnehaveklasse i august 1976 og afsluttede 7. klasse (højeste klassetrin i Langtved) i juni 1984.
Sådan skriver Johannes Larsen, Kerteminde, og beder Bagsidens læsere om hjælp til at opspore én gammel klassekammerat, der har været umulig at finde:
- Franciska var en del af klassen i nogle år begyndelsen af 80'erne - mens familien var bosat i et hus på Skovgyden, nær Dinestrup Strand (i daværende Ullerslev Kommune). På et tidspunkt flyttede familien til en større ejendom, ikke langt derfra, men dog netop beliggende i Nyborg Kommune. Derved skulle hun ikke længere gå i skole i Langtved.
Han tilføjer, at efternavnet er lidt usikkert, men muligvis kan være Nakhuri. Hendes mor hed Ruth. Johannes Larsen kan kontaktes på mail: johannesclarsen@outlook.com. hafa

Hvemhvadhvor

Hvemhvadhvor er Bagsidens gratis søgetjeneste, hvor Fyns mest vidende bagsidelæsere hjælper hinanden med at finde nogen eller noget.

Det koster ikke noget, men alle henvendelser skal være til din mail.

Efter et stykke tid skal vi have at vide, hvordan det gik, så vi kan fortælle det til de andre bagsidelæsere.

Send tekst og billede til: hhh@fyens.dk eller hhh@faa.dk.

Vi forbeholder os ret til at afvise efterlysninger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg For abonnenter

Tåsinge-brugs drukner i pakkepost: - Det går selvfølgelig ud over Svendborgs specialbutikker

Annonce