Annonce
Bagsiden

Hvemhvadhvor: Hvem er den unge mand på mors billede?

Billedet er taget i spisestuen på Melbyvej 30, og Elsemarie Rasmussen efterlyser navnet på den unge medhjælper til venstre
Billede fra 1956 giver hovedbrud hos fotografens datter. Kan nogen hjælpe hende?

Efterlysning: I 1956 blev der taget et billede på Melbyvej 30 i Melby på Nordfyn af gårdens to unge medhjælpere. Her 65 år senere nager det Elsemarie H. Rasmussen, Melby, at hun ikke ved, hvad den unge mand til venstre i den hvide skjorte hedder.

- Jeg er ikke sikker på, hvad han hedder, måske Arne. Jeg ved heller ikke, hvor han var fra og hvad hans fulde navn var, skriver Elsemarie H. Rasmussen og oplyser, at de to andre personer hedder Magna Ørum Jensen og Kurt Sievers.

Billedet uden navn

Elsemarie H. Rasmussen er selv femte eller sjette generation på ejendommen og er interesseret i at samle op på navne på sin mors gamle fotografier. Hendes mor var altid meget omhyggelig med at notere navne på bagsiden af sine billeder. Bare ikke på dette.

- Magna var ung pige i huset. Kurt, som også er med på billedet, må være lidt yngre og på besøg fra vores landsby. Jeg har spurgt Kurt, om han kunne huske navnet på den unge mand, det kunne han ikke, skriver Elsemarie H. Rasmussen.

Hun kan kontaktes på mail: emhr@mail.dk.

Vi vender tilbage, når der er nyt i sagen.

Hvemhvadhvor

Hvemhvadhvor er Bagsidens gratis søgetjeneste, hvor Fyns mest vidende bagsidelæsere hjælper hinanden med at finde nogen eller noget.

Det koster ikke noget, men alle henvendelser skal være til din mail.

Efter et stykke tid skal vi have at vide, hvordan det gik, så vi kan fortælle det til de andre bagsidelæsere.

Send tekst og billede til: hhh@fyens.dk eller hhh@faa.dk.

Vi forbeholder os ret til at afvise efterlysninger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Klar til at finde den store kædesav frem: Venstre vil fjerne øverste etage fra Rubberton-byggeri

Annonce