Annonce
Fyn

Hvem skal afløse Emil Lærke? - GOG tester hjemme mod Aarhus Håndbold

GOG skal i de kommende måneder finde de løsninger, som kan sikre, at tabet af muligt akillesseneskadede Emil Lækre ikke blive alt for stort. Her ses Lærke i aktion i efterårets Champions League-kamp i Schweiz mod Kadetten Schaffhausen. Foto: Sportxpress/Ritzau Scanpix)
GOG skal i de kommende uger arbejde med løsninger, der kan afhjælpe tabet af nyligt akillesseneskadede Emil Lærke.

Håndbold: GOG tager yderligere et step i den intensive optakt til den kommende sæson, når Aarhus Håndbold gæster Gudme fredag aften.

Kampen spilles klokken 18.30 i Su'Vi: Arena:

- Da vi stadig skal passe på hinanden i forhold til covid-19, så skal du hente en billet via vores hjemmeside for at kunne komme ind til kampen. På den måde kan vi holde styr på, hvor mange der kommer ind i hallen, melder GOG på hjemmesiden gog.dk, hvor man kan gå ind og finde ud af, hvordan man henter ens billet.

Annonce

Det store spørgsmål for GOG-lejren lige nu er naturligvis, hvordan træner Nikolej Krickau vil gå efter at løse den udfordring, som opstod med den unge bagspiller Emil Lærkes skade i akillessenen. Det var et stort slag for de rødgule, som dog altid har nye talenter i baghånden.

Men tabet af Emil Lærke var dog ekstra ærgerligt, fordi det kommer i kølvandet på, at storskytten Lasse Møller forlod GOG i sommer for at følge en udlands-karriere.

Men det sandsynlige er, at GOG skal løse problemet i en kombination af løsninger hen over de kommende uger i rækken af testkampe, som ligger forud for en meget lang sæson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Dyrup: Fællessang og bålhygge

Annonce