Annonce
Sport

Hvad vil du gerne vide om OB? Stil dine spørgsmål nu til Abildtrup & Rasmussen og få svar i podcasten

Leif Rasmussen og Niels Abildtrup er klar til at svare på læsernes spørgsmål. Så spørg endelig løs! Arkivfoto: Nils Svalebøg
Tirsdag klokken 13 går Niels Abildtrup og Leif Rasmussen i studiet og optager endnu en podcast. Hvad de to skal snakke om er i høj grad op til jer læsere, der endelig bare skal spørge løs!
Annonce

PODCAST: Hvad vil du gerne vide om fodboldklubben OB?

Tirsdag klokken 13 går Niels Abildtrup og Leif Rasmussen i studiet og optager endnu en episode af podcasten Abildtrup & Rasmussen.

Du kan i høj grad være med til at bestemme, hvad de to garvede journalister skal snakke om. Det kræver blot, at du sender spørgsmål og/eller forslag til emner, som du gerne ser de skal komme ind på. Alle inputs bliver samlet sammen tirsdag middag.

Skriv derfor meget gerne enten på Sport Fyns twitter-konto, på Facebook-siden "Alt om OB" eller "Sport Fyn" eller på mail sporten@sportfyn.dk.

Der må være nok af spørgsmål derude blandt læserne i kølvandet på OB’s seneste præstationer, hvor de mange OB-angribere har det til fælles, at de har særdeles svært ved at score.

Desuden er trænersituationen fra sommer også et stort spørgsmålstegn. Senest er Glen Riddersholm blevet nævn af kommentatorer som et bud på en kommende cheftræner. Vil I læsere kunne se det for jer? Har I andre bud? Hvad har I af ønsker til en kommende træner?

ALLE inputs vil blive værdsat, så tøv ikke med at skrive til os. Der vil naturligvis også i podcasten blive kigget frem mod OB’s kommende kampe, hvor fynboerne møder netop de to hold, klubben jagter for at opnå top seks. Først venter Randers nemlig søndag 28. februar på hjemmebane, hvorefter OB skal et smut til Jylland og møde SønderjyskE 4. marts.

Podcasten bliver bragt på Fyens.dk allerede senere i løbet af tirsdagen og vil kunne findes blandt andet ved at gå ind på hjemmesiden fyens.dk/sport

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Søndagsnavne - med Thomas Helveg på vej i Sport Fyn-podcast, Dalum og Svendborg-Oure i testkamp og fynsk håndboldtalent til Tyskland

Annonce