Annonce
Faaborg-Midtfyn

Hvad med at bruge det tomme bibliotek i Nr. Broby?

Hvad med at inddrage Nr. Broby gamle bibliotek i den nye socialforvaltning, spørger Erik Madsen. Arkivfoto

Lokaldebat: Jeg husker, kommunen havde en storstilet plan om effektivisering af den kommunale drift ved at sælge ud af kommunens enorme bygningsmasse og rykke medarbejdere sammen på færre kvadratmeter. Blandt andet for at opnå en bedre udnyttelse af kommunale kvadratmeter, men det lykkedes ikke særlig godt og var alt for optimistisk.

Nu vil man så samle socialområdet i Gislev, og det kan blive en omstændelig og kompliceret affære.

Har man undersøgt, om det var muligt at inddrage det tidligere bibliotek på Egeballe i Nr. Broby i forbindelse med sammenlægningen af socialområdet?

Annonce

Der har stået en hel del kvadratmeter tomme i over et år, det er pæne bygninger og lokaler, de ligger kun 200-300 meter fra det nuværende rådhus. Der er parkeringspladser bag ved hallen, ganske tæt på både biblioteket og rådhuset, ud over de nuværende p-pladser ved rådhuset.

Herved fastholder de ansatte i MDvunshuset, der er centrale i en stor del af det forebyggende og behandlende arbejde, stadig samme tætte beliggenhed i forhold til den nye socialforvaltning.

Hvis nu man brugte det tomme bibliotek, så fik man dog anvendt nogle af de tomme kvadratmeter, og man kunne undgå en rømning af Opvækst og Læring fra Nr. Broby.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Nu er opgravningen af minkene i gang

Faaborg-Midtfyn

Går imod andre praktiserende læger: Faaborg-læge vil gerne vaccinere med skrottede vacciner - hvis myndigheder siger ok

Annonce