Annonce
Svendborg

Husk det nu: Gratis 2-timers-parkering gælder først fra 27. november

Pas nu på! Der er først gratis parkering på alle kommunens p-pladser fra den 27. november. Ikke før, minder Flemming Madsen (S) om, efter henvendelser fra flere borgere, der undrer sig over parkeringsbøder. Arkivfoto: Michael Bager
Byrådsmedlem Flemming Madsen minder om, at gratis to-timersparkering først gælder fra den 27. november og året ud. Flere borgere tror nemlig, at det allerede gælder, efter beslutningen blev truffet i økonomiudvalget tirsdag aften.
Annonce

Svendborg: 27. november er der gratis 2-timers-parkering på alle kommunens parkeringspladser i Svendborg.

Men det gælder først fra den 27. november, præciserer Flemming Madsen, der er formand i Teknik- og Erhvervsudvalget.

- Efter avisen skrev om det for et par dage siden, har vi fået henvendelser fra borgere, der undrer sig over, at de har fået en parkeringsbøde. De har åbenbart ikke læst avisen grundigt nok, for som I skriver, så gælder det først fra den 27. november og året ud, og det er der åbenbart behov for at præcisere, siger Flemming Madsen.

- Det er jo lidt ærgerligt, at en ellers positiv nyhed giver anledning til frustrerede borgere, fordi de tror, de første to timer er gratis allerede nu. Det er de ikke. Det gælder først fra den 27. november, fastslår Flemming Madsen.

Det var også, hvad avisen skrev onsdag, men der er angiveligt behov for en præcisering.

Annonce

Ingen parkering på torvet

Politikerne endes om to timers gratis parkering på økonomiudvalgsmødet, fordi man mener, det kan få flere til at lægge deres julehandel i byen frem for på internettet, hvormed man styrker byens butikkers handel, foruden man formoder, at flere vil gå på restaurant og café.

Flemming Madsen fortæller, at efter nyheden kom ud tirsdag aften på fynsamtsavis.dk, har flere borgere også troet, at man nu igen må holde på torvet.

- Det må man heller ikke. Der er stadig ikke parkering på torvet, fastslår Flemming Madsen.

Der er i forvejen to timers gratis parkering på mange af byens parkeringspladser.

- I Rådhusgården, Centrumpladsen og i teatergaden betaler man fra første minut, og det er så der, man fra den 27. november kan holde gratis i to timer, mens det for de øvrige parkeringspladser er som det plejer med to timers gratis parkering, siger han.

Han oplyser desuden, at indtægten, som kommunen går glip af ved at indføre gratis parkering i to timer de tre steder i byen fra den 27. november til årsskiftet, kommer til at koste kommunen 350.000 kroner i tabte indtægter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bagsiden

Hjemmebagt fynsk brunsviger-blues

Annonce