Annoncørbetalt indhold

Husk altid dette når du køber brugt elektronik

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er generelt mange penge at spare på elektronik ved at købe det brugt, eller online fra lande som Kina og Taiwan. Hvor det ofte er lidt af et sats at købe det fra lande som de to omtalte, er der en langt lavere risiko ved at købe brugt elektronik i Danmark. Når du handler med brugte smartphones, Ipads, computere og så videre, er der dog nogle ting du som køber bør være særligt opmærksomme på. Særligt hvis du handler med private sælgere.

Spørg efter den originale kvittering

Annonce

At få den originale kvittering med i købet er smart af flere årsager. Først og fremmest sikrer du dig, at det ikke er hælervarer du handler med. Samtidig kan der på særligt nyere elektronik være en garanti på produktet som dokumenteres gennem kvitteringen. Generelt i forhold til frygten for, at du handler med hælervarer, er et godt råd at spørge dig selv, om prisen eller tilbuddet du har fået for produktet er for godt til at være sandt. Hvis du vurderer, at det er dette, bør du spørge sælger ind til, hvad der ligger til grund for den lave pris og herefter følge din mavefornemmelse. Vil du være sikker på, at få et produkt der ikke er en hælervare, og som samtidig har en garanti, kan du hos BlueCity købe brugt elektronik med 2 års garanti.


Tjek nyprisen for en vare

Blot fordi en sælger siger at varen normalt koster så og så meget, er det desværre ikke altid ensbetydende med, at det er korrekt. Et godt råd er derfor altid at tjekke nyprisen online for at sikre dig, at du ikke bliver snydt til at betale overpris for en brugt vare. Samtidig kan du med fordel researche på, hvad andre sælger det samme brugte produkt for. Måske du ligefrem kan bruge denne information til at prutte sælgeren ned i pris.


Sørg for en klar aftale med sælger på skrift

Sørg for at sælger giver klar besked på skrift om produktet, dets tilstand og hvad der indgår i prisen. Hvis produktet efterfølgende viser sig at være i dårligere stand end sælger havde givet udtryk for, har du dit bevis sort på hvidt. Møder du fysisk op hos sælger for at afhente produktet, bør du derfor også bede sælger om at teste produktet af, for at sikre dig at det virker, inden du overdrager pengene. Her er det også smart at sikre sig, at alle ledninger, kabler og reklamere ekstraudstyr er samlet, så der ikke er noget der mangler.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.