Annonce
Svendborg

Hush danner trio med Aske Jacoby

Snart kan man opleve Hush tæt på i et helt unikt set up, når de turnerer som trio med den legendariske guitarist Aske Jacoby. De optræder på Svendborg Teater søndag 13. oktober. PR-foto
Hush turnerer som trio med den legendariske guitarist Aske Jacoby og optræder på Svendborg Teater søndag 13. oktober.

Svendborg: I 2018 udgav Hush comeback-albummet Sand og vendte dermed stærkt tilbage efter en længere pause. Siden har de spillet udsolgte turnéer og optrådte senest i glitrende koncertsale på "Symfonisk Tour" akkompagneret af Danmarks Underholdningsorkester.

Nu får publikum chancen for at opleve Hush tæt på i et helt unikt set up, når de dette efterår turnerer som trio med den legendariske guitarist Aske Jacoby, lyder det i en pressemeddelelse.

De optræder på Svendborg Teater søndag 13. oktober klokken 15. Arrangør er Vibjerg Entertainment og billetter kan købes på Billet.dk

Hush er et band som skal opleves live. Det er efterhånden en velkendt påstand, som både anmeldere og duoens trofaste publikum, kan skrive under på. Dorthe Gerlachs karismatiske stemme er omdrejningspunktet i det stemningsfulde Americana-inspirererede univers, som fik mange anmelderroser med på vejen under bandets seneste turné.

Annonce

Flittig studiemusiker

Aske Jacobys gnistrende musikalitet har gennem tiden beriget en række af de største navne. Han har turneret vidt og bredt og er én af de mest anvendte studiemusikere, efter sigende medvirker han på mere end 400 albums.

Dorthe Gerlach fortæller: - Det er ingen hemmelighed, at vi ser det som et kæmpe musikalsk scoop. Aske er helt sin egen, og han har præget den danske musikscene gennem en lang og imponerende karriere. På mange måder er han en grænsebryder, ubundet af genre og form og vi glæder os helt vildt til at udforske nye sider af vores sange sammen med ham.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Debat: Tagsten og tagsten er ikke det samme

Lokaldebat: I Teknik- og Erhvervsudvalget var der i sidste uge en ophedet debat i et ellers uskyldigt dagsordenpunkt på en igen meget lang dagsorden – en sag, der nu skal drøftes på det kommende byrådsmøde. Emnet handler om en dispensation fra en gældende lokalplan, hvor en bygherrer på et nyopført hus ønsker at anvende andre materialer end der er angivet i lokalplanen, og vil dermed afvige fra de byggematerialer nabohusene er opført med. Sagen handler om materialevalg i et konkret byggeprojekt. Bygherrer ønsker at anvende cementtagsten i stedet for for eksempel teglsten, som er et dominerende byggemateriale i lokalsamfundet. Der er allerede angivet masser af alternativer til teglsten i lokalplanen. Dog ikke cementtagsten. Giver Byrådet lov til dette nybrud, kan det sandsynligvis påvirke huspriserne i området, når der er et hus, der på den måde skiller sig ud med et radikalt andet materialevalg. Den samfundskontrakt, der er opstået mellem nuværende borgere i et lokalsamfund og byggemyndigheden, skal ikke udsættes for angreb hver gang der enten bygges nyt eller blot, fordi bygherre kan finde et alternativt produkt, der er billigere på markedet. Det kan hverken politikerne eller et lokalsamfund holde til i længden. At der er indskrevet teglsten i lokalplanen, som en blandt flere muligheder, handler ikke bare om at skabe bygningsmæssig harmoni i et lokalsamfund, men handler også om at fastholde en kulturhistorisk dimension – at teglindustrien har betydet meget på Sydfyn. Politikerne i Byrådet må stå vagt om denne lokale bygningskultur – og vise respekt overfor de naboer, der har overholdt lokalplanen. Alt andet er utroværdigt.

Annonce