Annonce
Faaborg-Midtfyn

Hundepasning i private hjem hitter: Dogley har netop passeret 30.000 brugere

Hunden Bogarths ejere har fået kontakt til en privat hundepasser i området gennem den online platform Dogley. Foto: Cecilie Tolversen
Annonce

Fyn: Den online platform Dogley.com skaber kontakt mellem hundeejere og hundepassere. Siden Dogley blev stiftet i efteråret 2016, er det strømmet ind med brugere.

- Vi har netop i denne måned passeret 30.000 brugere. Det er både hundeejere og hundepassere, fortæller Thomas Keller, der er grundlægger og daglig leder af Dogley.

Ud af disse er cirka 2000 medlemmer på Fyn, hvoraf 10 procent af dem også er registreret som hundepassere. Det gør det muligt for mange at finde en hundepasser indenfor kort afstand - til længerevarende pasning eller blot en enkelt gåtur.

Thomas Keller oplever, at platformen er meget populær og hundeejere giver positive tilbagemeldinger.

- Vi er cirka vokset med 100 procent om året, altså en fordobling hvert år, fortæller han.

Det stoppede dog brat, da corona for alvor brød ud i marts måned.

- Vi kommer ikke til at kunne lave tilsvarende vækst i år, men hvis vi er heldige, kan vi komme op på samme omsætning som sidste år, siger Thomas Keller og tilføjer:

- Da corona udbrød, og det stod klart, at folk ikke ville kunne komme på ferie, der havde vi ikke ret meget at lave. Det var trist for os og vores hundepassere, men i maj begyndte det at blive bedre, da der var udsigt til, at man alligevel kunne tage på ferie.

- Vi har rimelig travlt nu, men man kan ikke sige, at det er tilbage på det niveau, vi ville have haft uden corona, så det rammer hårdt, lyder det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce