Annonce
Svendborg

Hundens dag: Hunde og familier inviteres til en lærerig og sjov dag

Til arrangementet vil hundejere kunne teste deres firbenede venner af på en agilitybane. PR-foto

Gudbjerg: For sjette år i træk inviteres hunde og familier til en dag fyldt med lærerige og sjove aktiviteter.

Dagen er skabt til at give inspiration til gode lege, som giver fundamentet for en rolig og afbalanceret familiehund, fortæller hundeadfærdsspecialist Tanja Lørup i en pressemeddelelse.

- Vi har alle den samme positive tilgang til hundene. Med dagen ønsker vi at skabe et samlingspunkt for hundeejere, hvor man med hele familien og en picnickurv kan nyde det forhåbentligt gode vejr og stemning. Samtidig vil man kunne få en masse inspiration til gode aktiviteter og lege med vores firbenede kæledyr, fortæller Tanja Lørup.

Alle hunde er velkomne. Arrangementet foregår på Ultoftevej 19 ved Gudbjerg den 29. juni klokken 10-15. Tilmelding sker på mail til Tanja Lørup på mail kontakt@etgodthundeliv.dk.

Det er gratis for alle på to ben at deltage, mens det koster 50 kroner per hund. /rashe

Annonce

Dagens aktiviteter

Agility: Prøv din hunds evne og jeres samarbejde af på agilitybanen.

Gå pænt i snor træning: Få både teori og praktisk træning til at lære din hund at gå pænt i snor.

Samarbejdsøvelser: Styrk jeres samarbejde gennem sjove øvelser.

Aktivering i skoven: Der er sat diverse forhindringer op i skoven til fri afbenyttelse.

Foredrag om hundefoder: Hør hvad din hund har brug for, og hvordan du læser ingredienslisten på foderposen.

Healing af hunde: Forkæl din hund med en prøvebehandling

Quiz og konkurrencer med masser af gode præmier.

Salgsboder med hundelegetøj, godbidder, foder og meget mere.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ærø

Tietgenprisen 2019 går til en dynamisk mand i spidsen for et driftigt værft

GOG

2019 er væk: GOG-profil opereret i knæet

Læserbrev

Debat: Imod alle odds

Den 22. november 2017, dagen efter optælling til kommunevalget, skrev Fyns Amts Avis en artikel om, at jeg som ny i politik var blevet valgt ind i byrådet ”imod alle odds”. En fin artikel, som afspejlede mit opstillingsforløb og min vej ind i det politiske univers. Lige nu, to år efter er vi halvvejs inde i valgperioden, og ham John Arly er stadigvæk optimistisk om Sydfyn og vores kommune. Jeg er, som troldmandens lærling, ikke blevet afskrækket af politikertilværelsen, og det som følger med på godt og ondt. Tværtimod har indsigten gjort, at jeg er styrket i troen på, at der kan gøres en forskel, og at de 29 velmenende byrødder hver især ønsker det bedste for byens borgere. Dog med forskelligheder i afsættet og politisk observans. Vores dygtige aktive bokseklub Rollo har lige holdt et fantastisk stævne, hvor der blev fightet hårdt, og paraderne var oppe. Jeg fornemmer, at politikerne på Sydfyn, for de flestes vedkommende, har paraderne nede for tiden. Fordi der er skabt politisk ro og en vis enighed og fælles fodslaw om vejen frem i kommunen. Borgmester Bo Hansen (S) går ind for et transparent samarbejde, hvor alle inviteres med til bords, og det har skabt ro i bokseringens røde og blå hjørner. Nuvel, der var vist lidt stød under bæltestedet i enkelte udvalg, men ”sådan er det jo”, som Margrethe Vestager ville sige. Går det helt galt, så kan vi altid gå en tur med borgmesteren, så får vi morgenluft, og det klarer hjernen. Det er et sundt og rigtig godt initiativ Bo udviser. Jeg glæder mig til de næste to år i denne valgperiode. Og jeg glæder mig især over, at arbejdsløsheden er historisk lav, der bygges som aldrig før, økonomien er på rette spor, skatten fastholdes, klimaet prioriteres, og der kommer flere lærlinge i arbejde. Det skal vi glæde os over og ikke kun lade os forfalde til den negative indfaldsvinkel. Der er altid plads til forbedringer. På børne- og ældreområdet strammer det til blandt andet grundet demografiske udfordringer. Det må der kigges ind til, men dog ud fra de økonomiske begrænsninger, som kommunens budget lægger. Phil Collins synger den skønne sang ”Against all odds”. Jeg tager gerne ordene til mig og ser frem til de kommende to år, hvor meget vil skyde op i min og vores kommune, og hvor et fantastisk landsstævne lurer. Så nu hvor skibet sejler på smult vande og sikker kurs, så tænker jeg, at det jo faktisk går ret godt - imod alle odds.

Ærø

Biltrængsel på havnefronten: Ærøexpressen søger om mere bilplads på Marstal Havn

Annonce