Annonce
Faaborg-Midtfyn

Hundeforretning åbner i det gamle Herrehuset

Herrehuset i Årslev bliver hundeforretning, hvor Trine Marie Nielsen åbner butikken Qimmiq. Foto: Ane Johansen
Snart kan hundeejere og firbenede kæledyr se frem til, at der kommer liv i den bygning, som i over et halvt århundrede har huset den nu lukkede butik, Herrehuset. Trine Marie Nielsen fra Årslev åbner nemlig butikken Qimmiq, som sælger udstyr til hunde.
Annonce

Sdr. Nærå: I december slår Trine Marie Nielsen dørene op i den gamle bygning, hvor Herrehuset havde hjemme i hele 58 år. Men denne gang er det ikke habitter og skjorter, som bygningen skal huse, men derimod en masse forskelligt udstyr til "menneskets bedste venner", nemlig hunde.

I tre år har Trine Marie Nielsen drevet webshoppen Qimmiq.dk, men nu rykker webshoppen og dens ejer altså et skridt tættere på kunderne, når den fysiske butik åbner inden jul.

Annonce

Sælger produkter af høj kvalitet

Trine Marie Nielsen annoncerede fredag den forestående butiksåbning i den lokale Facebookgruppe "Det sker i 5792 Årslev".


Her finder du kun produkter af højeste kvalitet! Alle produkter er nøje udvalgt fra både ind- og udland, og du finder mærker, som Qimmiq har eksklusivt ret til at forhandle. Mærker som er designet til at holde.

Trine Marie Nielsen, ejer af Qimmiq.dk


Her præsenterede hun kort sig selv og gav en beskrivelse af, hvad Qimmiq er for en butik, samt hvad kunderne kan forvente af de produkter, hun sælger. Hun skrev blandt andet:

"Her finder du kun produkter af højeste kvalitet! Alle produkter er nøje udvalgt fra både ind- og udland, og du finder mærker, som Qimmiq har eksklusivt ret til at forhandle. Mærker som er designet til at holde".

Trine Marie Nielsen ser frem til at hilse på sine nye kunder og firbenede venner. Foto: Ane Johansen

Ejeren af Qimmiq ser frem til at møde sine nye kunder, og ifølge opslaget står hun klar med gratis snacks til hendes nye firbenede venner, som kommer og hilser på i butikken.

Trine Marie Nielsen skriver i opslaget, at hun forventer at åbne butikken i første weekend af december - dog må kunderne forvente, at der vil være lidt byggerod i starten.

Avisen har forsøgt at få en kommentar fra Trine Marie Nielsen, men hun har ikke ønsket at medvirke på grund af travlhed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce