Annonce
Langeland

Humble: Sangskrivertalent besøger musikefterskolen

Gurli Octavia giver koncert på musikefterskolen i Humble. PR-foto

Humble: Gurli Octavia har lynhurtigt markeret sig på den nordiske musikscene med musik og tekster. Onsdag den 4. december kl. 20 giver den aarhusianske sangerinde koncert på Humble Musikefterskole.

- Vi glæder os til at åbne dørene til en aften i selskab med Gurli Octavia. Hendes musik er på en gang skrøbelig og storladen, drømmende og barsk, og hun er i den grad et sangskrivertalent, som er værd at holde øje med – både for vores elever og alle andre, der måtte have interesse, siger forstander Jonas Hald fra Humble Musikefterskole i en pressemeddelelse.

Gurli Octavias hang til det eventyrlige og skæve kommer ikke ud af ingenting. Hun tilbragte de første år af sit liv på landevejen i en hestetrukket cirkusvogn blandt gøglere. Navnet har også en historie; Gurli Octavia blev nemlig født 8.8.88, og derfor har hun fået navnet Octavia.

Dørene åbner kl. 19.30 og koncerten er åben for alle. Billetter kan købes i forsalg eller i døren. /EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce