Annonce
Svendborg

Hoteldirektør klar til at tage imod miniferie-gæster

Tom Pelle er direktør for Hotel Svendborg. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Reglen om, at udenlandske turister skal bo seks dage på et hotel, er annulleret. Det glæder Tom Pelle, direktør for Hotel Svendborg, siger over, selvom hotellet faktisk har haft en forrygende sommer med mange danske turister.
Annonce

Svendborg: Hele sommeren har udenlandske turister skullet have mindst seks overnatninger på et hotel eller i et sommerhus, hvis de ville holde ferie i Danmark.

Den regel er nu strøget, og det glæder Tom Pelle, direktør for Hotel Svendborg, sig over.

- Vi har nu ikke været særlig hårdt ramt af reglen, for vi har absorberet rigtig mange af de danske turister. De københavnske hoteller og de hoteller, der er ligger tæt på en attraktion, har til gengæld været ramt, siger Tom Pelle.

Han glæder sig over, at det nu igen bliver muligt for udenlandske turister at tage på miniferie i Danmark.


Vi har nu ikke været særlig hårdt ramt af reglen, for vi har absorberet rigtig mange af de danske turister. De københavnske hoteller og de hoteller, der er ligger tæt på en attraktion, har til gengæld været ramt.

Tom Pelle, direktør for Hotel Svendborg


- Der er jo ligesom når du eller jeg tager på en forlænget weekend til Berlin. Så ja, jeg glæder mig da over, at seksdagesreglen er væk, siger han.

Han er spændt på at se, hvordan efteråret bliver i forhold til konferencer.

- Forsamlingsforbuddet for stående arrangementer er stadig 100, så det kan blive svært at afholde store receptioner, hvor folk står op. Til gengæld er forsamlingsforbuddet for siddende arrangementer 500, så der tror jeg ikke, at vi får problemer, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ærø For abonnenter

Gratis madordning i børnehaverne og to millioner til løft i ældreplejen: Nu er Ærøs budget på plads

Annonce