Annonce
Svendborg

Hotel Christiansminde er klar til den store vinterbadedag

På bloggen ”Sydfyn for Livet” kan man se, at det er blevet populært at vinterbade - samt i den forbindelse at gå i sauna. Der bliver rig lejlighed til begge dele ved Store Vinterbadedag den 26. januar neden for Hotel Christiansminde. Privatfoto
Søndag den 26. januar er Hotel Christiansminde klar til at tage imod vinterbaderne, der kan nyde varme vildmarksbade, kaffe og måske en tur i Svendborg Sund.

Svendborg: Søndag den 26. januar kl. 11-14 gentager Hotel Christiansminde arrangementet "Store Vinterbadedag" ved Svendborg Sund. Det er selvfølgelig ikke kun i Christiansminde at vinterbadning og saunabesøg er blevet populært. På bloggen ”Sydfyn for Livet” er der lavet en fin anmeldelse af ikke mindre end 13 saunaer i det sydfynske.

Hotel Christiansminde vil også i år gerne have besøg af vinterbaderne. Christiansminde is og minigolf byder vinterbaderne på en kop kaffe, Kulinarisk Sydfyn stiller op med en kop styrkende suppe og Svendborg Vingård med en dram på stranden, og som en ekstra service har hotellet anskaffet en mobil sauna og et par vildmarksbade, som gratis vil kunne benyttes af vinterbaderne denne dag.

Annonce
Vinterbadning er sundt, siger eksperterne, men også meget koldt. Et vildmarksbad byder på dejlig varmt vand, og sådan et vil der være ved bredden af Svendborg Sund, når Hotel Christiansminde den 26. januar holder Store Vinterbadedag. Privatfoto

Flere vinterbadere

Store Vinterbadedag bliver for fjerde år i træk sat i scene ved hotellet. Der har været et stigende antal besøgende - vel omkring et par hundrede badende og mindst lige så mange tilskuere, vurderer salgschef på Hotel Christiansminde, Carsten V. Nielsen i en pressemeddelelse.

Der er omklædning på stranden, i badehusene ved badebro (mod øst), og i hotellets lokaler U3 og U4 for herrer hhv. for damer. Ingen brusebad. Deltagelse i badning, sauna, vildmarksbad og serveringer er gratis.

Ønsker man hotellets brunch kl. 11.30-14 skal man bestille bord./exp

De såkaldte vildmarksbade er blevet et populært indslag i vinterbadernes program, der ellers byder på en kold dukkert. Søndag den 26. januar er Hotel Christiansminde for fjerde gang vært for Store Vinterbadedag, hvor man efterfølgende kan varme sig i vildmarksbadet. Privatfoto
Hotel Christiansminde er klar til Store Vinterbadedag søndag den 26. januar, hvor hotellet stiller sauna og vildmarksbade til rådighed for de mange vinterbadere, der plejer at møde op til denne dag. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg

Brandårsag ukendt: Ild i madras

Leder For abonnenter

Fyns Amts Avis mener: SfB og Oure viser en anden vej til Superligaen

Det er ikke ligefrem i hvert transfervindue, at en fodboldspiller fra Sydfyn skriver kontrakt med en superligaklub. Men det skete altså kort før nytår, da SfB/Oures Mikkel Hyllegaard skiftede Tipsvænget ud med Ådalen og OB’s hvide og blå striber. Det er stort for både Hyllegaard og overbygningen mellem SfB og Oureskolerne, og vi er nok flere, der holder ekstra øje med OB de kommende år og se, om Mikkel Hyllegaard kan veksle sin unikke topfart til et superligagennembrud. Uanset hvordan det går, er skiftet et tydeligt tegn på, at det er interessant, hvad SfB og Oure har gang i. For der er hverken bygget en motor- eller landevej, knap nok en grusvej, fra Danmarksserien til Superligaen. Den destination når man via topklubbernes ungdomsafdelinger, som gør, hvad de kan for at støvsuge de mindre klubber for de bedste knægte og se, om de på sigt kan blive klubbens næste anfører, topscorer og måske store millionsalg til udlandet. Og når man samtidig husker, at det er den anden Oure-spiller de seneste tre år, som er rykket direkte i Superligaen, er det værd at tygge på, om SfB/Oure har fat i noget, som man kan lære af. I hvert fald gør de tingene anderledes end mange andre danske fodboldklubber. Hvor det er seriøse bijob med fem-cifrede lønningsbeløb for mange divisionsspillere, bygger SfB/Oure dels på et mere traditionelt foreningsgrundlag i SfB og dels Oureskolernes muligheder for at skabe et træningsmiljø i topklasse for dets elever/ansatte, uanset om de er førsteholdsspillere i Svendborg eller ej. Og samtidig har Oures fodboldledelse insisteret på at holde fast i den spillestil, som man har besluttet man følger på skolerne, uanset stillingen, om det er i 1. eller 93. spilleminut og om det ville være skabe et bedre resultat på dagen at losse bolden ud til indkast. En tilgang, der absolut også kan skabe en del frustrationer. Men der noget, der tyder på, at det er vigtigere at skabe et stærkt træningsmiljø og holde fast på værdier og strategi, end det er at lønne fritidsfodboldspillere med så mange småpenge som muligt. I hvert fald hvis man vil forløse potentialet og fodbolddrømmene i unge mænd. Og måske er det også en opskrift, som virker i andre brancher.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];