Annoncørbetalt indhold

Hooked fiskerestaurant København

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Fisk har været en del af alle kystkulturer længe inden nogen tænkte på landbrug. Hvad der før bare var nemmere end jagt er i dag en luksus, man kan samle sig om og nyde på et utal af forskellige måder.

Hooked er en fiskerestaurant i midten af København, hvor du kan finde lækker streetfood baseret på fisk. Nyd frugten fra havet og århundreders udvikling af opskrifter, når du besøger én af de tre restauranter i København.

Annonce

Hvad er Hooked

Hooked er tre fiskerestauranter i København fordelt på Nørrebrogade, Vesterbro og Carlsberg Byen. Alle steder kan du nyde klassisk Fish & Chips, eller du kan prøve Hookeds helt egen, unikke Hooked Burger.

Hooked fiskerestaurant København kan du få fisk på en ny måde. Her er made ikke fin eller fornem, men lavet og serveret i bedste streetfood stil. Fisk og skaldyr behøver ikke være noget, der kræver hvid dug eller særlige anledninger, og hos Hooked fiskerestaurant København er det tydeligt.

Fisk er sundt, og på Hooked kan du få det serveret med masser af smag i hyggelige omgivelser. Det er også muligt at bestille take-away, hvis du hellere vil nyde maden i dit eget hjem.

Bag om Hooked fiskerestaurant København

Hooked startede i 2017 med købet af en marineblå foodtruck. Stifterne Kasper og Matthews kørte den landet rundt i forbindelse med festivaler og arrangementer, og fisk og skaldyr i form af streetfood blev hurtigt populært.

De to endte med at finde faste lokaler på Nørrebrogade, hvor den første fiskerestaurant slog dørene op. Nu serviceres både turister og lokale, og flere lokationer er åbnet for flere kunder.

Hos Hooked er fisk ikke en stiv og formel affære, men noget, der kan nydes med venner og familie når som helst. Lækre fritter og grønt tilbehør følger med bestillingerne, så du kan få et komplet måltid uden at pudse det fine sølvtøj.

Mad på en ny måde

Fisk har rødder som mad før den første historie blev skrevet, og i lange perioder har det holdt en vis status af at være fin mad for fine tunger. Sådan behøver det ikke være.

Hos Hooked kan du få fisk tilberedt til alle, også dig, der ikke er så begejstret for fisk eller skaldyr. Med masser af krydderier og gode opskrifter kan du finde nøglen til de retter, du bedst kan lide, og før du ved af det vil du måske endda komme til at holde af fisk!

Fisk er meget mere end ovnbagt torsk og rejer. Besøg Hooked i København og prøv noget nyt.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.