Annoncørbetalt indhold

Hold styr på alle de gamle noter

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du typen, der har det bedst med at tage noter på post it-sedler, som har det med at blive væk? Du er langt fra den eneste, og nogle gange har du måske oplevet, at du pludselig har klistret de små, gule sedler op over alt på skrivebordet, på computeren og i mappen, du bruger, når der skal tages noter fra forskellige møder. Det er praktisk at have en blok som en lille følgesvend, men når du er færdig med noten, vil den formentlig ofte ende krøllet sammen på skrivebordet.

Her er en pedalspand en fantastisk løsning. Skraldespanden kan let betjenes med foden, så du ikke behøver røre ved låget, og du kan lynhurtigt få hele bordet til at se mere ryddeligt ud, hvis ikke der ligger ubrugelige stykker papir, gamle dokumenter og sammenkrøllede noter og flyder. Det tager kun et splitsekund at få dem smidt i skraldespanden, og så kan du også smide posen fra madpakken eller tyggegummiet ud, uden du skal til at gå ud i kantinen eller på badeværelset med det.

Annonce

Fungerer alle steder i virksomheden

En pedalspand er enormt praktisk i virksomheder, hvor der er kundebesøg. Uanset om du er i en bilforhandler eller i en fysioterapeutklinik vil en pedalspand være til stor nytte. De fleste bryder sig ikke om at tage fat i låget af en skraldespand. Mange forbinder skrald med noget uhygiejnisk, og mange mennesker kan nemt have haft fat i samme spand på samme dag. Uanset hvor meget der gøres rent og sprittes af, vil det aldrig blive helt hygiejnisk. Af samme årsag er pedalspanden genial, for her slipper du for at tage fat i låget. Ved blot at træde let på pedalen åbnes låget, du skraldespanden kan benyttes, og når du slipper, vil låget stille lukke i igen.

Spandene findes i et utal af udformninger og størrelser, så de kan passe ind i alle rum. Hvis den skal placeres på et kundetoilet, der ikke er specielt stort, kan det være en praktisk løsning at vælge en relativt smal spand, der ikke fylder specielt meget, så det stadig er nemt at komme rundt på badeværelset. Omvendt er en stor spand en rigtig god idé i et vindfang eller ved indgangen, hvor der hver eneste dag er mange mennesker, der passerer. Det gør, at I slipper for at rende og skifte posen mange gange dagligt, ligesom I ikke behøver at se på det rod, der kan opstå, hvis der pludselig kommer top på skraldespanden.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.