Annonce
Håndbold

Hjortshøj to år mere hos HC Odense

Martin Hjortshøj (th.) kalder HC Odense for sit projekt. Foto: Michael Bager
31-årige Martin Hjortshøj glad for at være i en klub, der flytter sig.
Annonce

HÅNDBOLD: Han var sammen med holdet håbløst på den i oprykker-sæsonen i sidste sæson, men klarede nærmest på mirakuløs vis ærterne i slutningen i af sæsonen.

Og nu er HC Odense startet fornuftigt i den nye sæson og har netop meddelt, at Martin Hjortshøj fortsætter arbejder yderligere to år frem til sommeren 2022. Han har været ansat siden maj 2017.

- Det er spændende at være en del af et håndboldprojekt, der med små skridt bevæger sig i den rigtige retning og hvor vi håndboldmæssigt og kommercielt oplever, at vi hele tiden flytter os og bliver bedre og skarpere på de ting, der skal til for at komme op i toppen af 1. division inden for de næste sæsoner, siger Martin Hjortshøj i en pressemeddelelse.

- Jeg har været en del af det her projekt siden maj 2017. Det er lidt blevet mit projekt. Det er blevet en håndboldklub og en håndboldvirksomhed, som betyder rigtig meget for mig, tilføjer Hjortshøj, der arbejder på at få hægtet klubben fast i toppen af 1. division. - Jeg vil gerne se, om vi kan etablere os i toppen af 1.division inden for de næste sæsoner. Det er vores mål og den arbejdsgang, vi knokler for internt i klubben. Det kræver rigtig hårdt arbejde, tro på tingene og noget kontinuitet.

- Om et år ser jeg forhåbentlig HC Odense i toppen eller i hvert fald sub-toppen af rækken. Vi håber, at vi med små skridt kan bevæge os længere op i tabellen.

Ved siden af jobbet som cheftræner i HC Odense arbejder Martin Hjortshøjsom gymnasielærer. Han er desuden tilknyttet DHF bl.a. som træner for beach-landsholdet og har tidligere trænet Randers HH og HEI.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Langeland For abonnenter

Sejler slår alarm over rengøring på havnen: - Man skider på, at her kommer så mange mennesker

Fyn

Mange busser får nye køreplaner til august

Annonce