Annonce
Faaborg-Midtfyn

Hjemme-opera for femte gang i galleriets dagligstue

Home Opera kan opleves i Galleri Korinth lørdag 15. august. Pressefoto
Galleri Korinth Venner holder jubilæum, og for femte gang kan de præsentere Home Opera i Korinth.

Korinth: Lørdag 15. August klokken 20.00 vil Home Opera med tre operasangere og en pianist igen fylde Galleristens dagligstue i Galleri Korinth med opera, skønsang på italiensk, tysk og engelsk og endda enkelte numre på dansk.

Sidste år oplevede publikum udpluk fra både "La Traviata" af Verdi og "Cosi fan tutte" af Mozart, "West Side Story" af Bernstein, og aftenen sluttede med stort bifald efter "Den allersidste Dans" af Kai Normann-Andersen.


Annonce

Selv om publikum måske ikke altid er typiske operagængere, insisterer vi på at gennemføre på højeste kunstneriske niveau.

Hetna Regitze Bruun, sanger i Home Opera


Home Opera har med deres koncept flyttet operaen fra koncerthuse til dagligstuer, hvor de præsenterer et udpluk af arier, sange og leder publikum gennem de musikalske indslag ved muntre og hurtige ordvekslinger, der præsenterer de figurer, der i festlige, farverige gevandter skal fremføre det næste musikalske indslag.

- Selv om publikum måske ikke altid er typiske operagængere, insisterer vi på at gennemføre på højeste kunstneriske niveau, fortæller Hetna Regitze Bruun, der ligesom de øvrige i truppen er konservatorieuddannet og professionel sanger.

Grundet corona bliver der i år kun solgt 30 billetter, der kan købes ved henvendelse til Galleristen Torben Nebrot Jørgensen på telefon 42 40 32 01 eller e-mail venner@nebrot.dk.

Traditionen tro er der forud for forestillingen mulighed for, at 20 gæster kan købe en tre retters menu.

Middagen begynder klokken 18.00 i galleriet, og operaen klokken 20.00 i Galleristens dagligstue.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Fyns Amts Avis mener: Hjertelig tak for hjælpen til Christian Eriksens læger – og til hjerteløberen tirsdag i Svendborg. Og forhåbentlig også til flere af os andre

Annonce